Marketing

MANAGERIERE PAGINI SOCIAL MEDIA

FACEBOOK – Te ajutăm să devii un brand prezent, cunoscut și relevant pe cea mai importantă rețea socială din România, cu 12,8 milioane de utilizatori. Ne ocupăm de crearea și administrarea paginii tale de Facebook, o creștem cu drag și spor, organic sau nu, targetând cu grijă publicul tău țintă. Idei avem destule, abia așteptăm să le adaptăm țintelor tale și să le transformăm în realitate!
INSTAGRAM – Ne plac pozele cu vino-ncoa’, dinamice, bine încadrate și care transmit proverbiala mie de cuvinte. Iar pe Instagram ne putem exercita în voie pasiunea, ajutându-te să ajungi la peste 5,7 milioane de români! Noi am pregătit hashtag-urile, hai să descoperi de ce afacerea ta trebuie să fie pe Instagram!
YOUTUBE – Conținutul video marcă proprie este la putere în social media, deci business-ul tău nu trebuie să lipsească de pe YouTube. Te ajutăm cu managerierea, crearea de conținut video și de texte conexe SEO-friendly.

COPYWRITING

Iubim scriitura de calitate, diacriticele și jocurile de cuvinte simpatice, așa că oferim clienților noștri texte SEO-friendly pe teme diverse, scrise ca la carte. Redactăm articole de blog (pe teme date sau propuse de noi), prezentări de produse detaliate (care inspiră clienții online să cumpere) și conținut de site (știri, interviuri, materiale diverse). Facem și corectură pe text (cărți sau materiale mai scurte).

LOGO & GRAFICĂ

Fără un logo modern, curat și reprezentativ nu ne putem considera profesioniști și nu putem deveni cu adevărat cunoscuți. Te ajutăm să ai un logo, un pachet grafic, cărți de vizită și flyere care să fie asociate de toată lumea cu produsele/serviciile tale.

PR

Facem și producție branding pentru afacerea ta, dar și PR clasic – îți promovăm brand-ul prin comunicate de presă care își ating ținta, newsletter lunar, articole plătite, întreținerea relației cu presa online și offline. Știm unde și cum să îți comunicăm valorile, pentru a-ți crește imaginea, numele și afacerea!

ORGANIZARE DE EVENIMENTE

Vrei să organizezi un eveniment? Hai la Creative Creature! Nu-ți face griji, ne ocupăm noi de tot, indiferent de cât de complicate ar fi tematica, durata sau elementele acestuia (invitații, decor, locație, catering, goodie-bag-uri, servicii foto și video complete). Invitații tăi vor avea un party memorabil, iar dovada vor fi pozele cu magnet de pe frigider!

Scrie-ne la adresa de e-mail hello@creativecreature.ro, pentru o ofertă personalizată.