Studio pentru podcast/Emisiuni online

Pregătește-ți ideile și apasă Play! Avem pentru tine 2 pachete fixe sau putem dezvolta împreună ideile pe care le ai. Ne poți scrie la adresa de e-mail hello@creativecreature.ro, pentru o ofertă personalizată.

Primul pachet pe care ți-l oferim este #CreativeOne, de înregistrare audio-video. Costul standard de închiriere este de 125 €/oră + TVA. La final, vei primi materialele audio și video în format brut, cu export din camere/mixer (link de transfer pe e-mail). Pentru servicii de editare audio-video ulterioară, costurile încep de la 100 €/oră + TVA.

Al doilea nostru pachet de servicii este #BeCreative, care este destinat materialelor audio-video complexe (podcasturi, interviuri, cursuri). În momentul filmării proiectului, echipa noastră va face trecerea dintre camerele de filmat, va adăuga elemente grafice sau burtiere, va regla sunetul din microfoane, astfel încât – la final – tu să ai un produs gata de postat online. Și poți să alegi în ce format vrei filmarea: 220 €/oră + TVA (pentru materiale la rezoluție 1080p) sau 320 €/oră + TVA (pentru materiale la rezoluție 4K).

Emisiuni online marcă proprie