Despre noi

Ne conectăm pe rețele sociale, trăim experiențe live, descoperim prin comunicare – iar Creative Creature le aduce pe toate laolaltă, într-un pachet legat cu fundiță roșie. Suntem agenția de social media marketing, PR, comunicare, content writing și organizare de evenimente cu o abordare modernă: știm tot ce mișcă în domeniu, avem idei crețe și creative (nu puține și fixe) și nu ne complacem în călduța zonă de confort!
Lucrăm rapid, calitativ și la un cost competitiv. Avem în tolbă cariere de jurnaliști online și offline, social media manageri, fotografi de nota 10, experți autodidacți în editare video și pasionați de evenimente memorabile. Ținem la folosirea ca la carte a limbii române și iubim engleza cu o pasiune de britanic get-beget.
Printre clienții noștri se numără Obio.ro, SemintePlante.ro, ECOMpedia.ro, Combic.ro, SMILE and MORE by Dr. Andreea Barbulescu. Echipa noastră manageriază și site-urile atelieruldestiri.ro și playu.ro (pentru care producem 3 emisiuni online – „Online cu de toate”, „Pauza de seriale” și „You Are Not Entertainment”). Vrem să te ajutăm să îți crești sau solidifici brand-ul și să transformăm vorba „Clientul nostru, stăpânul nostru” în „Clientul nostru, prietenul nostru”. Și nu doar pe Facebook! #WeCreateUniqueExperiences

CV Magazine ne-a numit „cea mai creativă agenție de marketing & PR din România”, la 2020 Media Innovator Awards.

Monica-Ioana Buzea
monica@creativecreature.ro
PR Consultant & Social Media Manager


Am în tolbă 14 ani de experiență în presa scrisă, PR și comunicare, pe care îi port cu ușurință. Scriu cu același drag și spor din copilărie încoace, când profa’ de română îmi cultiva dragostea pentru literatură și profu’ de engleză îmi demonstra că „English is my love”. Sunt o „grammar Nazi”, pentru care contează la fel de mult și ce spui, și cum o spui (militez sus si tare pentru textele cu diacritice!). Cred în comunicarea țintită bine, creionată atent și care dă de gândit când ajunge la destinatar.
Bogdan Bătrânu
bogdan@creativecreature.ro
Creative Manager


Mă reprezintă creativitatea, calitate pe care mi-am bazat munca de 10 ani din media (proiectele Creative Creature): atelieruldestiri.ro și playu.ro (știri diverse, cu un plus-valoare adus de clipuri video, poze și machete producție proprie). Producător și prezentator al emisiunilor „Online cu de toate” și „ Momentul BIO”,„You are Not Entertainment” si producator al emisunii „Pauza de Seriale”. Cred cu tărie că un clip publicitar, un promo sau un teaser pot schimba radical percepția publicului-țintă, de la primele cadre!
Adi Ionuț Jara
Radio Voice


De la primul contact cu media, în 2006, drumul meu a însemnat radio (în Bacău, Iași și – mai nou – Constanța). În paralel, mi-am combinat pasiunea pentru spectacolele în cluburi (am fost MC și DJ) cu partea de creație, realizând remixuri pentru artiști cunoscuți din România. Următorul pas a venit natural: un prim single („We Found the Love”), apoi un proiect în colaborare cu Mose („In the Sun”). Îmi auziți vocea la radio Impact.fm sau în toate proiectele S.C. Creative Creature S.R.L.


Mihai Lixandru
Graphic Designer & UI/UX


Sunt un graphic designer interesat de tot ceea ce înseamnă procesul creativ și arta de a da naștere unei imagini noi, pornind de la un ecran, o idee, o direcție de acțiune și materia primă (fotografii și vorbe). Îmi place să dau naștere unor produse grafice de impact și provocările mă țin constant în priză. Îmi completez pasiunea pentru grafică cu cea pentru fotografie. Hai în universul meu, să creăm împreună bijuterii grafice, pentru fiecare proiect!