Despre noi

Ne conectăm pe rețele sociale, trăim experiențe live, descoperim prin comunicare – iar Creative Creature le aduce pe toate laolaltă, într-un pachet legat cu fundiță roșie. Suntem agenția de social media marketing, PR, comunicare, content writing și organizare de evenimente cu o abordare modernă: știm tot ce mișcă în domeniu, avem idei crețe și creative (nu puține și fixe) și nu ne complacem în călduța zonă de confort!
Lucrăm rapid, calitativ și la un cost competitiv. Avem în tolbă cariere de jurnaliști online și offline, social media manageri, fotografi de nota 10, experți autodidacți în editare video și pasionați de evenimente memorabile. Ținem la folosirea ca la carte a limbii române și iubim engleza cu o pasiune de britanic get-beget.
Printre clienții noștri se numără Obio.ro, SemintePlante.ro, ECOMpedia.ro, Combic.ro, SMILE and MORE by Dr. Andreea Barbulescu. Echipa noastră manageriază și site-urile atelieruldestiri.ro și playu.ro (pentru care producem 4 emisiuni online – „Online cu de toate”, „Pauza de seriale”, „You Are Not Entertainment” și „Dansează și punct”). Vrem să te ajutăm să îți crești sau solidifici brand-ul și să transformăm vorba „Clientul nostru, stăpânul nostru” în „Clientul nostru, prietenul nostru”. Și nu doar pe Facebook! #WeCreateUniqueExperiences

CV Magazine ne-a numit „cea mai creativă agenție de marketing & PR din România”, la 2020 Media Innovator Awards.

Monica-Ioana Buzea
monica@creativecreature.ro
PR Consultant & Social Media Manager


,,Am în tolbă 14 ani de experiență în presa scrisă, PR și comunicare, pe care îi port cu ușurință. Scriu cu același drag și spor din copilărie încoace, când profa’ de română îmi cultiva dragostea pentru literatură și profu’ de engleză îmi demonstra că «English is my love». Sunt o «grammar Nazi», pentru care contează la fel de mult și ce spui, și cum o spui (militez sus si tare pentru textele cu diacritice!). Cred în comunicarea țintită bine, creionată atent și care dă de gândit când ajunge la destinatar”.

Colaborări: monica@creativecreature.ro
Claudiu Nergheș (KLYDE)
klydeoffice@gmail.com
Artist, Actor, Presenter, Content Creator


KLYDE (a.k.a. Claudiu Nergheș, fost concurent „X-Factor” și Eurovision, a debutat în industria muzicală în 2016, cu single-ul „Ama”, iar acum este singer/songwriter și creative la casa de discuri indie DarkViolet Records). Din mai 2022, prezintă (alături de HERA și Bogdan Bătrânu), emisiunea online „You Are Not Entertainment”, format care a extins rubrica omonimă din „Online cu de toate” (prima emisiune online a unui site de entertainment din România). ,,Propunerea lui Bogdan a venit ca o surpriză pentru mine: după ce am avut ocazia să ne ia un interviu mișto, pentru «Online cu de toate», am simțit că ne potrivim toți trei (ca vibe) și ar putea ieși ceva comic și entertaining (ca să păstrez laitmotivul emisiunii). Pe lângă muzică și actorie, niciodată nu mi-a plăcut să mă iau foarte în serios și consider că umorul este una dintre cele mai importante calități pe care le poate avea cineva”.

Colaborări: klydeoffice@gmail.com
Bogdan Cazan
Presenter


Bogdan Cazan (fost membru al echipei TvBlog România). „Pasiunea mea pentru seriale a început în 2007, când am descoperit la TV serialul «Ghost Whisperer» (era difuzat sâmbăta după-amiază, pe Pro TV). De atunci, am descoperit formatul și serialele pe care le urmăresc s-au înmulțit, ajungând în prezent la vreo 130. Fostul TvBlog a avut un rol decisiv, fiindcă am găsit o comunitate cu care împărtășeam aceeași pasiune și cam toate titlurile pe care le vizionam atunci au fost recomandări obținute prin intermediul blogului”.

Colaborări: hello@creativecreature.ro
Adi Ionuț Jara
Radio Voice


,,De la primul contact cu media, în 2006, drumul meu a însemnat radio (în Bacău, Iași și – mai nou – Constanța). În paralel, mi-am combinat pasiunea pentru spectacolele în cluburi (am fost MC și DJ) cu partea de creație, realizând remixuri pentru artiști cunoscuți din România. Următorul pas a venit natural: un prim single («We Found the Love»), apoi un proiect în colaborare cu Mose («In the Sun»). Îmi auziți vocea la radio Impact.fm sau în toate proiectele SC Creative Creature SRL”.

Colaborări: hello@creativecreature.ro

Bogdan Bătrânu
bogdan@creativecreature.ro
Creative Manager
, Filmmaker, Producer, Presenter & Content Creator

,,Mă reprezintă creativitatea, calitate pe care mi-am bazat munca de 10 ani din media (proiectele Creative Creature): atelieruldestiri.ro și playu.ro (știri diverse, cu un plus-valoare adus de clipuri video, poze și machete producție proprie). Cred cu tărie că un clip publicitar, un promo sau un teaser pot schimba radical percepția publicului-țintă, de la primele cadre!” Bogdan este producător și prezentator al emisiunilor digitale „Online cu de toate” , „Momentul BIO” și „You are Not Entertainment”, dar și producător al emisiunilor digitale „Pauza de seriale” și „Dansează și punct”.

Colaborări: bogdan.batranu@playu.ro; bogdan@creativecreature.ro
Emanuel Neagu
emi68neagu@yahoo.com
Dancer, Choreographer, Actor


Cu o experiență de peste 13 ani în industria dansului, timp în care a apărut pe micile ecrane și pe scene importante, pe plan național și internațional, Emanuel Neagu face parte (din anul 2023) din echipa de jurati ai emisiunii-concurs online „Dansează și punct (realizată de Creative Creature). În decursul anilor, Emanuel a colaborat cu artiști precum INNA, Alina Eremia, Loredana Groza, Ștefan Bănică Jr. sau Minelli și a apărut pe scene cunoscute, la „Celebrity Duets” (MTV Liban), Eurovision, „Te cunosc de undeva”, „X-Factor”, „Vocea României”, UNTOLD, Neversea și nu numai. Experiența dansului alături de Emanuel Neagu poate fi trăită la studioul lui de dans, deschis în 2012, DancePrestige.ro.

Colaborări: emi68neagu@yahoo.com
Roberto Iancu
Artist, Choreographer


Roberto Iancu este al doilea jurat al emisiunii online concurs Danseaza si Punct. Pregatiti-va de dans pentru ca el Este pregatit sa jurizeze si sa va provoace la cele mai cool coregrafii. Ramai con3ctat pe toate retelele noastre de socializare pentru a afla cand incep inscrierile.

Colaborări: iancurobertq@gmail.com
Mihai Lixandru
Graphic Designer & UI/UX


,,Sunt un graphic designer interesat de tot ceea ce înseamnă procesul creativ și arta de a da naștere unei imagini noi, pornind de la un ecran, o idee, o direcție de acțiune și materia primă (fotografii și vorbe). Îmi place să dau naștere unor produse grafice de impact și provocările mă țin constant în priză. Îmi completez pasiunea pentru grafică cu cea pentru fotografie. Hai în universul meu, să creăm împreună bijuterii grafice, pentru fiecare proiect!”

Colaborări: hello@creativecreature.ro
Andra Lupu (HERA)
andramaria.lupu@gmail.com; contact@heravoice.com
Artist, Presenter, Content Creator


Andra Lupu (fostă concurentă „X-Factor” și Eurovision) a debutat ca artist solo în 2019, cu single-ul „Broken AF”, iar acum face parte din echipa casei de discuri DarkViolet Records). Din mai 2022, prezintă (alături de KLYDE și Bogdan Bătrânu), emisiunea online „You Are Not Entertainment”, format care a extins rubrica omonimă din „Online cu de toate” (prima emisiune online a unui site de entertainment din România). ,,«You Are Not Entertainment» este ocazia perfectă pentru mine de a-mi arăta latura comică, dar și «severă»! Cel mai bun medicament pentru suflet este râsul și îmi doresc să facem oamenii să se simtă bine și să uite pentru câteva momente de toate problemele lor. Cu Bogdan și KLYDE mă simt în largul meu, iar acest concept îmi dă ocazia să fiu așa cum sunt în real life”.

Colaborări: andramaria.lupu@gmail.com; contact@heravoice.com
Andrei Paraschiv
andreiparaschiv23@gmail.com
Musician, Drummer, Presenter, Content Creator


Prezentatorul noii emisiunii-concurs online „Danseaza si punct” este Andrei Paraschiv. Andrei nu suportă să piardă timpul, iar firea lui activă l-a transformat într-un tip super productiv: a studiat pianul, este toboșar de aproximativ 14 ani, cochetează cu producția, fotografia și editatul video. Când face un lucru care îi place, se implică 100% și nu se lasă până nu termină ce a început. Momentan, cântă cu trupe de jazz, la festivaluri și concerte, apare în muzicalul „Cabaret” (de Răzvan Mazilu, la Teatrul Odeon din Capitală) și face parte din proiectul Emilian. A colaborat cu artiști precum Connect-R, Raluk și Andreea Balan, iar acum colaborează și manageriaza proiectul HERA. „Consider că dansul este un element foarte important în muzică. Atunci când simți cu adevărat muzica, îți vine să te miști, indiferent dacă știi să dansezi sau nu. Altfel spus, atunci când asculți o melodie, exteriorizezi ceea ce primești”.

Colaborări: andreiparaschiv23@gmail.com
Ciprian Pop
ciprianpop08@yahoo.com
Teacher, Music Arranger, Composer


A fost pasionat de muzică din copilărie, a urmat Școala de Muzică Bistrița și apoi Liceul de Muzică „Tudor Jarda”. S-a perfecționat la Universitatea Natională de Muzică din București – Facultatea de Compoziție Muzicală, secția jazz-chitară (apoi a urmat studii universitare de masterat în Muzică și cultură pop, secția jazz, dar și cursurile de jazz organizate în cadrul Festivalului ICon Arts). Sub atenta îndrumare a renumitului profesor Sorin Romanescu, a devenit un instrumentist versatil și creativ, iar acum e unul dintre cei mai apreciați chitariști de jazz din peisajul românesc. În 2009, a câștigat prima ediție a „Festivalului Ziua Chitarelor” (București). În 2011, a câștigat premiul pentru cel mai bun instrumentist și un trofeu în cadrul grupului Jazz Challenge, la „Festivalul Internațional Studențesc de Jazz” (Târgu Mureș).

Colaborări: ciprianpop08@yahoo.com