Despre noi

Ne conectăm pe rețele sociale, trăim experiențe live, descoperim prin comunicare – iar Creative Creature le aduce pe toate laolaltă, într-un pachet legat cu fundiță roșie. Suntem agenția de social media marketing, PR, comunicare, content writing și organizare de evenimente cu o abordare modernă: știm tot ce mișcă în domeniu, avem idei crețe și creative (nu puține și fixe) și nu ne complacem în călduța zonă de confort!
Lucrăm rapid, calitativ și la un cost competitiv. Avem în spate cariere de jurnaliști online și offline, social media manageri, fotografi de nota 10, experți autodidacți în editare video și pasionați de evenimente memorabile. Ținem la folosirea ca la carte a limbii române și iubim engleza cu o pasiune de britanic get-beget.
Printre clienții noștri se numără Obio.ro, SemintePlante.ro, ECOMpedia.ro, Combic.ro, SMILE and MORE by Dr. Andreea Barbulescu. Echipa noastră manageriază și site-urile atelieruldestiri.ro și playu.ro (pentru care producem 6 emisiuni online – „Online cu de toate”, „Pauza de seriale”, „You Are Not Entertainment”, „Da-i cu Play!”, „5 Pe BUNE” și „Dansează și punct”). Vrem să te ajutăm să îți crești sau solidifici brand-ul și să transformăm vorba „Clientul nostru, stăpânul nostru” în „Clientul nostru, prietenul nostru”. Și nu doar pe Facebook! #WeCreateUniqueExperiences

CV Magazine ne-a numit „cea mai creativă agenție de marketing & PR din România”, la 2020 Media Innovator Awards.

Monica-Ioana Buzea
monica@creativecreature.ro
PR Consultant & Social Media Manager


,,Am în tolbă 18 ani de experiență în presa scrisă, PR și comunicare, pe care îi port cu ușurință. Scriu cu același drag și spor din copilărie încoace, când profa’ de română îmi cultiva dragostea pentru literatură și profu’ de engleză îmi demonstra că «English is my love». Sunt o «grammar Nazi», pentru care contează la fel de mult și ce spui, și cum o spui (militez sus și tare pentru textele cu diacritice!). Cred în comunicarea țintită bine, creionată atent și care dă de gândit când ajunge la destinatar”.

Colaborări: monica@creativecreature.ro

Claudiu Nergheș (KLYDE)
claudiu.nerghes@creativecreatu
; klydeoffice@gmail.com
Artist, Actor, Presenter, Content Creator


KLYDE (a.k.a. Claudiu Nergheș, fost concurent „X-Factor” și Eurovision, a debutat în industria muzicală în 2016, cu single-ul „Ama”, iar acum este singer/songwriter și creative la casa de discuri indie DarkViolet Records). Din mai 2022, prezintă (alături de HERA și Bogdan Bătrânu), emisiunea online „You Are Not Entertainment”, format care a extins rubrica omonimă din „Online cu de toate” (prima emisiune online a unui site de entertainment din România). ,,Propunerea lui Bogdan a venit ca o surpriză pentru mine: după ce am avut ocazia să ne ia un interviu mișto, pentru «Online cu de toate», am simțit că ne potrivim toți trei (ca vibe) și ar putea ieși ceva comic și entertaining (ca să păstrez laitmotivul emisiunii). Pe lângă muzică și actorie, niciodată nu mi-a plăcut să mă iau foarte în serios și consider că umorul este una dintre cele mai importante calități pe care le poate avea cineva”.

Colaborări: hello@creativecreature.ro

Bogdan Cazan
Presenter


Bogdan Cazan (fost membru al echipei TvBlog România). „Pasiunea mea pentru seriale a început în 2007, când am descoperit la TV serialul «Ghost Whisperer» (era difuzat sâmbăta după-amiază, pe Pro TV). De atunci, am descoperit formatul și serialele pe care le urmăresc s-au înmulțit, ajungând în prezent la vreo 130. Fostul TvBlog a avut un rol decisiv, fiindcă am găsit o comunitate cu care împărtășeam aceeași pasiune și cam toate titlurile pe care le vizionam atunci au fost recomandări obținute prin intermediul blogului”.

Colaborări: hello@creativecreature.ro

Adi Ionuț Jara
adi.jara@playu.ro
Radio Voice


,,De la primul contact cu media, în 2006, drumul meu a însemnat radio (în Bacău, Iași și – mai nou – Constanța). În paralel, mi-am combinat pasiunea pentru spectacolele în cluburi (am fost MC și DJ) cu partea de creație, realizând remixuri pentru artiști cunoscuți din România. Următorul pas a venit natural: un prim single («We Found the Love»), apoi un proiect în colaborare cu Mose («In the Sun»). Îmi auziți vocea la radio Impact.fm sau în toate proiectele SC Creative Creature SRL”.

Colaborări: hello@creativecreature.ro

Bogdan Bătrânu
bogdan@creativecreature.ro
Creative Manager
, Filmmaker, Producer, Presenter & Content Creator

,,Mă reprezintă creativitatea, calitate pe care mi-am bazat munca de 10 ani din media (proiectele Creative Creature): atelieruldestiri.ro și playu.ro (știri diverse, cu un plus-valoare adus de clipuri video, poze și machete producție proprie). Cred cu tărie că un clip publicitar, un promo sau un teaser pot schimba radical percepția publicului-țintă, de la primele cadre!” Bogdan este producător și prezentator al emisiunilor digitale „Online cu de toate” , „Momentul BIO” și „You are Not Entertainment”, dar și producător al emisiunilor digitale „Pauza de seriale”,„Da-i cu Play!”, „5 Pe BUNE” și „Dansează și punct”.

Colaborări: bogdan.batranu@playu.ro; bogdan@creativecreature.ro

Mihai Petrini

Colaborări: petrinimihai.booking@gmail.com
hello@creativecreature.ro

Dansator profesionist si coregraf din București, care lucrează în domeniul artistic de aproape 13 ani, performând pe mai multe nișe ale dansului, în România și în străinătate (Elveția, Austria, Egipt, Turcia, Rep. Moldova, Olanda). A absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografie I.L Caragiale (licență/master), secția Coregrafie. „În decursul anilor de studenție, am descoperit un interes legat de plastica și fluiditatea pe care o conferă corpul, în diferitele sale dimensiuni. Experimentând limbaje de mișcare din diferite zone ale dansului, contactul cu lumea dansului contemporan mi-a oferit o nouă perspectivă. În același timp, am studiat si practicat stiluri de dans din cultura hip-hop (popping, locking, house, waackin’), în momentul de față aflându-mă în procesul de a-mi dezvolta un stil coregrafic cât mai diversificat”.
Ioana Mihai (Lil Eyez)
Colaborări: mihai.ioana95@yahoo.com
hello@creativecreature.ro

Este cunoscută drept Lil Eyez și a început să danseze de la varsta de 4 ani, când era „o fetiță mică, cu breton și mult entuziasm”. Spre surprinderea părinților ei, s-a simțit ca o albină într-un stup: deloc speriată de situatie. Primele ei proiecte au avut loc în cele mai mari săli de spectacol din București: Sala Palatului, Arenele Romane, Teatrul de Revistă „Constantin Tanase”. În plus, a participat la semifinala Eurovision Romania 2022, unde a asistat-o pe coregrafa Alina Cimpoieru. De un an încoace, face parte din trupa de dansatoare ale Cristinei Ștefania Codreanu (proiect care i-a adus o colaborare cu Guess Who, la videoclipul piesei „Ghici ce?”).
„Sunt foarte recunoscătoare să fiu jurat la «Danseaza și punct», de data asta văzând concursul din altă perspectivă. Pun foarte mare preț pe aspectul meu ca dansator, acesta fiind unul dintre atuurile care m-a ajutat să câștig primul sezon. Abia aștept să văd ce vor prezenta concurenții din sezonul 2 și sper ca părerile mele să nu fie prea aspre. We’ll see! 😊”


Mihai Lixandru
mihai.lixandru@playu.ro
Graphic Designer & UI/UX


,,Sunt un graphic designer interesat de tot ceea ce înseamnă procesul creativ și arta de a da naștere unei imagini noi, pornind de la un ecran, o idee, o direcție de acțiune și materia primă (fotografii și vorbe). Îmi place să dau naștere unor produse grafice de impact și provocările mă țin constant în priză. Îmi completez pasiunea pentru grafică cu cea pentru fotografie. Hai în universul meu, să creăm împreună bijuterii grafice, pentru fiecare proiect!”

Colaborări: hello@creativecreature.ro

Eugen Cernat
Colaborări: eugencernat1999@gmail.com
hello@creativecreature.ro

Are 24 de ani și este coregraf, pedagog, dansator și fondatorul studioului de dans modern MDarc (din Ungheni, Rep. Moldova). Dansează de 7 ani (inspirat de stilul hip-hop) și a participat la o mulțime de campionate (singur și alături de elevii lui). Recent, a participat la sezonul 13 din „Românii au talent” (Pro TV), a colaborat cu Mark Stam, branduri precum KOX Men și a fost jurat în cadrul proiectul „Puterea dansului”.
„Continui constant să progresez şi să învăț o multime de lucruri noi de la cei mai buni coregrafi, precum Les twins, Brian Puspos, Kinjaz, Sean Lew, Keone Madrid, Jabbawockeez, etc. Scopul meu este să aduc ceva nou în arta dansului, să promovez creațiile mele şi munca elevilor mei. 😀”


Andra Lupu (HERA)
andra.lupu@creativecreature.ro; contact@heravoice.com
Artist, Presenter, Content Creator


Andra Lupu (fostă concurentă „X-Factor” și Eurovision) a debutat ca artist solo în 2019, cu single-ul „Broken AF”, iar acum face parte din echipa casei de discuri DarkViolet Records). Din mai 2022, prezintă (alături de KLYDE și Bogdan Bătrânu), emisiunea online „You Are Not Entertainment”, format care a extins rubrica omonimă din „Online cu de toate” (prima emisiune online a unui site de entertainment din România). ,,«You Are Not Entertainment» este ocazia perfectă pentru mine de a-mi arăta latura comică, dar și «severă»! Cel mai bun medicament pentru suflet este râsul și îmi doresc să facem oamenii să se simtă bine și să uite pentru câteva momente de toate problemele lor. Cu Bogdan și KLYDE mă simt în largul meu, iar acest concept îmi dă ocazia să fiu așa cum sunt în real life”.

Colaborări: andramaria.lupu@gmail.com; contact@heravoice.com

Andrei Paraschiv
andrei.paraschiv@creativecreatu; andreiparaschiv23@gmail.com
Musician, Drummer, Presenter, Content Creator


Prezentatorul noii emisiunii-concurs online „Danseaza si punct” este Andrei Paraschiv. Andrei nu suportă să piardă timpul, iar firea lui activă l-a transformat într-un tip super productiv: a studiat pianul, este toboșar de aproximativ 14 ani, cochetează cu producția, fotografia și editatul video. Când face un lucru care îi place, se implică 100% și nu se lasă până nu termină ce a început. Momentan, cântă cu trupe de jazz, la festivaluri și concerte, apare în muzicalul „Cabaret” (de Răzvan Mazilu, la Teatrul Odeon din Capitală) și face parte din proiectul Emilian. A colaborat cu artiști precum Connect-R, Raluk și Andreea Balan, iar acum colaborează și manageriaza proiectul HERA. „Consider că dansul este un element foarte important în muzică. Atunci când simți cu adevărat muzica, îți vine să te miști, indiferent dacă știi să dansezi sau nu. Altfel spus, atunci când asculți o melodie, exteriorizezi ceea ce primești”.

Colaborări: hello@creativecreature.ro

Ciprian Pop
ciprian.pop@creativecreature.ro
; ciprianpop08@yahoo.com
Teacher, Music Arranger, Composer


A fost pasionat de muzică din copilărie, a urmat Școala de Muzică Bistrița și apoi Liceul de Muzică „Tudor Jarda”. S-a perfecționat la Universitatea Natională de Muzică din București – Facultatea de Compoziție Muzicală, secția jazz-chitară (apoi a urmat studii universitare de masterat în Muzică și cultură pop, secția jazz, dar și cursurile de jazz organizate în cadrul Festivalului ICon Arts). Sub atenta îndrumare a renumitului profesor Sorin Romanescu, a devenit un instrumentist versatil și creativ, iar acum e unul dintre cei mai apreciați chitariști de jazz din peisajul românesc. În 2009, a câștigat prima ediție a „Festivalului Ziua Chitarelor” (București). În 2011, a câștigat premiul pentru cel mai bun instrumentist și un trofeu în cadrul grupului Jazz Challenge, la „Festivalul Internațional Studențesc de Jazz” (Târgu Mureș).

Colaborări: hello@creativecreature.ro