Emisiuni online marcă proprie

„Online cu de toate”
Descriere: emisiune online cu 5 rubrici – DE VĂZUT, TIKTAKA, CINEMA, VEȘTI DIN ONLINE și INVITATUL SĂPTĂMÂNII.
Genul: emisiune online/divertisment.
Durata: 25 de minute.
Nr. de sezoane: 6 (aprilie 2020, septembrie 2020, martie 2021, octombrie 2021, octombrie 2022, februarie 2023).
Nr. de episoade: 16 episoade (în două părți, a câte 5/8 episoade fiecare).
Slot: exclusiv pe canalul de YouTube PlayU RO.
Prezentator: Bogdan Bătrânu (Fondator PlayU.ro & AtelieruldeStiri.ro, Cofondator CreativeCreature.ro, gazdă, producător și/sau regizor al emisiunilor „Online cu de toate”, „Pauza de seriale”, „You Are Not Entertainment” și „Dansează și punct”).
Mecanismul emisiunii: În primăvara lui 2020, Creative Creature și PlayU.ro lansau „Online cu de toate”, singura emisiune online a unui site de entertainment din România, care a ajuns la sezonul 6. Fiecare episod conține 5 rubrici permanente: VEȘTI DIN ONLINE (știri diverse), DE VĂZUT (filme și seriale de pe platformele de streaming online), DĂ-I CU PLAY (hit-uri muzicale), TIK TAKA (clipuri de pe TikTok), CINEMA (premierele săptămânii) și INVITATUL SĂPTĂMÂNII (invitați din diferite zone de entertainment și de interes general – muzică, divertisment, evenimente, medici, regizori, etc.). Show-ul este filmat săptămânal (4 ediții/lună), în studiourile Creative Creature, unde se realizează și celelalte formate online marcă proprie.
„Pauza de seriale”
Descriere: emisiune online cu 4 rubrici (PREMIERELE SĂPTĂMÂNII, RECOMANDARE, TENDINȚE și FRESH NEWS).
Genul: emisiune online/divertisment.
Durata: 10 minute.
Nr. de episoade: 16 episoade (în două părți, a câte 5/8 episoade fiecare).
Nr. de sezoane: 2 (mai 2022, octombrie 2022 & mai 2023).
Slot: exclusiv pe canalul de YouTube PlayU RO.
Prezentator: Bogdan Cazan (fost membru al echipei TvBlog România).
Mecanismul emisiunii: Lansat în mai 2022 și ajuns la sezonul 3, formatul online conține recomandarea săptămânii, premierele săptămânii (sezoane și seriale noi), tendințe de pe piața de profil și diverse știri din spatele camerelor de filmat. Fiecare nou episod apare în vineri, de la ora 15:00, exclusiv pe canalul de YouTube PlayU RO. Formatul produs de Creative Creature pentru PlayU.ro este prezentat de Bogdan Cazan (fost membru al echipei TvBlog România). Emisiunea se filmează săptămânal (4 ediții/lună), în studiourile Creative Creature, unde se realizează și celelalte formate online marcă proprie.
„You Are Not Entertainment”
 Descriere: emisiune-concurs online, în care cele 3 gazde/jurati dau note celor mai virale clipuri și trend-uri din social media și caută cel mai distractiv clip de pe TikTok.
Genul: emisiune online/concurs.
Durata: 35 de minute.
Nr. de episoade: 16/18 episoade (în două părti, a câte 8/9 episoade fiecare).
Nr. de sezoane: 3 (mai & octombrie 2022, mai și octombrie 2023).
Slot: exclusiv pe canalul de YouTube PlayU RO.
Prezentatori: HERA (a.k.a. Andra Lupu, fostă concurentă „X-Factor” și Eurovision, a debutat ca artist solo în 2019, cu single-ul „Broken AF”, momentan face parte din echipa casei de discuri DarkViolet Records), KLYDE (a.k.a. Claudiu Nergheș, fost concurent „X-Factor” și Eurovision, a debutat în industria muzicală în 2016, cu single-ul „Ama”, momentan singer/songwriter și creative la casa de discuri DarkViolet Records) și Bogdan Bătrânu (Fondator PlayU.ro & AtelieruldeStiri.ro, Cofondator CreativeCreature.ro, gazdă, producător și/sau regizor al emisiunilor „Online cu de toate”, „Pauza de seriale”, „You Are Not Entertainment” și „Dansează și punct”).
Mecanismul emisiunii: Proiectul pornește de la ideea că nu tot ce e online merită urmărit și aduce în prim-plan cele mai inedite clipuri și secvențe online, pe care gazdele le evaluează și le cataloghează ca fiind de nota 10 („Entertainment”) sau nu („Not Entertainment”). Cei 3 jurați vorbesc despre momentele amuzante din săptămâna precedentă, recomandă 3 melodii pe care le au în playlist-ul propriu și ne dezvăluie ce gusturi au în materie de seriale, filme, vacanțe și hobby-uri. Din analiza lor amuzantă scapă cine poate! Cu urme de pamflet, proiectul te distrează copios sau te enervează, din cauza criticilor amuzante (dar tăioase) ale celor 3 prezentatori. Emisiunea este filmată săptămânal (4 ediții/lună), în studiourile Creative Creature, unde se realizează și celelalte formate online marcă proprie.
„Dansează și punct” 
Descriere: emisiune-concurs online, în care 3 jurați vor despica în 4 toate clipurile înscrise în competiție. Alături de cei 3 jurați, în platoul emisiunii se vor afla gazda și, în anumite ediții, un invitat special al juriului.
Genul: emisiune-concurs online.
Durata: 25 de minute.
Nr. de episoade: 8 episoade.
Nr. de sezoane: 2 (martie 2023, primăvara lui 2024).
Slot: exclusiv pe canalul de YouTube PlayU RO.
Prezentator: Andrei Paraschiv (a studiat pianul, este toboșar de 14 ani, cântă cu trupe de jazz, la festivaluri și concerte și a colaborat cu artiști ca Andreea Bălan, Connect-R, Raluk și HERA).
Jurați: Lil Eyez, Mihai Petrini și Eugen Cernat.
Mecanismul emisiunii: Este primul concurs exclusiv de dans din online-ul românesc, în care toți cei de acasă se pot înscrie pe baza unui clip filmat chiar de ei, în care încearcă un anumit stil de dans sau reproduc un trend de pe TikTok sau Instagram. Toate clipurile înscrise în concurs sunt jurizate de cei 3 jurati (dansatori profesioniști), care au misiunea să aleagă cele mai bune clipuri, triajul culminând cu o semifinală. Toți semifinaliștii primesc un e-mail în care vor fi anunțați că au 3 zile la dispoziție pentru a filma o probă nouă. După ce trec din nou prin mâna juraților, finaliștii parcurg 2 probe, în doar 5 zile: reproducerea unui trend online și realizarea unei coregrafii proprii. Emisiunea se adresează tuturor pasionaților de dans și include multiple momente de dans și coregrafii. Dintre toate clipurile video înscrise în concurs, 20 intră în semifinală și 10 ajung în marea finală. Concurenții trebuie să danseze și atât: nu ne legăm de locație, ținută, vârstă, naționalitate și alte aspecte care nu contează. Vrem să te vedem dansând și atât! Emisiunea este filmată în studiourile Creative Creature, unde se realizează și celelalte formate online marcă proprie.
„Dă-i cu Play!”
Descriere: emisiune online care abordează diferite stiluri muzicale, prin intermediul invitaților prezenți în fiecare episod. Aceștia sunt supuși la diferite provocări care implică muzica și vor cânta live.
Genul: emisiune online/divertisment.
Durata: 20 de minute.
Nr. de episoade: 10 episoade.
Nr. de sezoane: 1 (toamna lui 2023).
Slot: exclusiv pe canalul de YouTube PlayU RO.
Prezentatori: Andra Lupu, Ciprian Pop și Andrei Paraschiv.
Mecanismul emisiunii: Credem că, după dans, seriale, vești din online și multe clipuri creative și funny, a venit momentul să cântăm și să vorbim despre muzică, într-un nou format marca Creative Creature, produs pentru PlayU.ro. „Dă-i cu Play!” completează lista producțiilor Creative Creature și vine la pachet cu distracție și muzică bună. Formatul pune invitații în fața unor provocări inedite, toate pe ritmuri muzicale. Privitorii vor afla noutăți din industria muzicală, se vor pune la curent cu cele mai noi concerte, dar se vor și distra, într-un ritm alert (alături de cele 3 gazde ale formatului, pe care privitorii le știu din alte producții proprii Andra Lupu, Ciprian Pop și Andrei Paraschiv). Primul sezon va avea 10 episoade, programate în fiecare luni, de la ora 19:00, exclusiv pe canalul de YouTube PlayU RO. Emisiunea se filmează tot în studiourile Creative Creature, unde se realizează și celelalte formate online marcă proprie.
„Beautylight”
Descriere: „Beautylight” este o emisiune online care abordează domeniul esteticii, al stomatologiei, al dermopigmentării, în cadrul căreia vom scoate în evidență legătura dintre frumusețea interioară și cea exterioară. Se vor prezenta idei, tendințe din zona de Beauty și importanța igienei orale, în special în rândul tinerilor.
Genul: emisiune online.
Durata: 10 minute.
Nr. de episoade: 10 episoade.
Nr. de sezoane: 1 (toamna lui 2023).
Slot: exclusiv pe canalul de YouTube PlayU RO.
Prezentatoare: Ana Elena Grigorie.
Mecanismul emisiunii: „Beautylight” completează lista producțiilor Creative Creature și are ca rol educarea privitorilor, printr-un format interesant și plin de voie bună. Emisiunea scoate la iveală frumusețea interioară și exterioară și fiecare episod este o călătorie pe tărâmul esteticii. Vom explora legătura strânsă dintre încrederea în sine și procesul de îmbunătățire al aspectului fizic, evidențiind cum fiecare pas în acest proces poate aduce o schimbare semnificativă, în viața femeilor. Vom aloca o atenție puternică importanței educării stomatologice și a prevenției, în rândul tinerilor. Dorim să aducem în prim-plan informații esențiale despre sănătatea orală și modul în care aceasta influențează stima de sine și sănătatea generală. Totodată, emisiunea scoate la iveală modalități prin care se poate învăța igiena orală corectă și se pot construi obiceiuri sănătoase, încă de la o vârstă fragedă. „Beautylight” se va transforma în ghidul tău de încredere pentru toate aspectele legate de frumusețe, estetică și sănătate orală, oferindu-ți instrumentele necesare pentru a străluci atât în interior, cât și în exterior. Primul sezon va avea 10 episoade, programate în fiecare marți, de la ora 19:00, exclusiv pe canalul de YouTube PlayU RO. Formatul produs de Creative Creature este prezentat de Ana Elena Grigorie (medic stomatolog) și este filmat în studiourile Creative Creature, unde se realizează și celelalte formate online marcă proprie.