Emisiuni online marcă proprie

„Pauza de seriale”
Descriere: emisiune online cu 4 rubrici (PREMIERELE SĂPTĂMÂNII, RECOMANDARE, TENDINȚE și FRESH NEWS).
Genul: emisiune online/divertisment.
Durata: 10 minute.
Nr. de episoade: 16 episoade (în două părți, a câte 5/8 episoade fiecare).
Nr. de sezoane: 2 (mai 2022, octombrie 2022 & mai 2023).
Slot: exclusiv pe canalul de YouTube PlayU RO.
Prezentator: Bogdan Cazan (fost membru al echipei TvBlog România).
Mecanismul emisiunii: Lansat în mai 2022 și ajuns la sezonul 3, formatul online conține recomandarea săptămânii, premierele săptămânii (sezoane și seriale noi), tendințe de pe piața de profil și diverse știri din spatele camerelor de filmat. Fiecare nou episod apare în vineri, de la ora 15:00, exclusiv pe canalul de YouTube PlayU RO. Formatul produs de Creative Creature pentru PlayU.ro este prezentat de Bogdan Cazan (fost membru al echipei TvBlog România). Emisiunea se filmează săptămânal (4 ediții/lună), în studiourile Creative Creature, unde se realizează și „Online cu de toate”, și „You Are Not Entertainment”, și „Dansează și punct”.

„Online cu de toate”
Descriere: emisiune online cu 5 rubrici – DE VĂZUT, TIKTAKA, CINEMA, VEȘTI DIN ONLINE și INVITATUL SĂPTĂMÂNII.
Genul: emisiune online,/divertisment.
Durata: 25 de minute.
Nr. de sezoane: 5 (aprilie 2020, septembrie 2020, martie 2021, octombrie 2021, octombrie 2022 & februarie 2023)
Nr. de episoade: 16 episoade (în două părți, a câte 5/8 episoade fiecare).
Slot: exclusiv pe canalul de YouTube PlayU RO.
Prezentator: Bogdan Bătrânu (Fondator PlayU.ro & AtelieruldeStiri.ro, Cofondator CreativeCreature.ro, gazdă, producător și/sau regizor al emisiunilor „Online cu de toate”, „Pauza de seriale”, „You Are Not Entertainment” și „Dansează și punct”).
Mecanismul emisiunii: În primăvara lui 2020, Creative Creature și PlayU.ro lansau „Online cu de toate”, singura emisiune online a unui site de entertainment din România, care a ajuns la sezonul 6. Fiecare episod conține 5 rubrici permanente: VEȘTI DIN ONLINE (stiri diverse), DE VĂZUT (filme și seriale de pe platformele de streaming online), DĂ-I CU PLAY (hit-uri muzicale), TIK TAKA (clipuri de pe TikTok), CINEMA (premierele săptămânii și concurs cu invitații la film, oferite de Cineplexx) și INVITATUL SĂPTĂMÂNII (invitați din diferite zone de entertainment și de interes general– muzică, divertisment, evenimente, medici, regizori, etc.). Show-ul este filmat săptămânal (4 ediții/lună), în studiourile Creative Creature, unde se realizează și „Pauza de seriale”, și „You Are Not Entertainment”, și „Dansează și punct”.
„You Are Not Entertainment”
 Descriere: emisiune-concurs online, în care cele 3 gazde/jurati dau note celor mai virale clipuri și trend-uri din social media și caută cel mai distractiv clip de pe TikTok.
Genul: emisiune online/concurs.
Durata: 35 de minute.
Nr. de episoade: 16/18 episoade (în două părti, a câte 8/9 episoade fiecare).
Nr. de sezoane: 2 (mai 2022, octombrie 2022 & mai 2023).
Slot: exclusiv pe canalul de YouTube PlayU RO.
Prezentatori: HERA (a.k.a. Andra Lupu, fostă concurentă „X-Factor” și Eurovision, a debutat ca artist solo în 2019, cu single-ul „Broken AF”, momentan face parte din echipa casei de discuri DarkViolet Records), KLYDE (a.k.a. Claudiu Nergheș, fost concurent „X-Factor” și Eurovision, a debutat în industria muzicală în 2016, cu single-ul „Ama”, momentan singer/songwriter și creative la casa de discuri DarkViolet Records) și Bogdan Bătrânu (Fondator PlayU.ro & AtelieruldeStiri.ro, Cofondator CreativeCreature.ro, gazdă, producător și/sau regizor al emisiunilor „Online cu de toate”, „Pauza de seriale”, „You Are Not Entertainment” și „Dansează și punct”).
Mecanismul emisiunii: Proiectul pornește de la ideea că nu tot ce e online merită urmărit și aduce în prim-plan cele mai inedite clipuri și secvențe online, pe care gazdele le evaluează și le cataloghează ca fiind de nota 10 („Entertainment”) sau nu („Not Entertainment”). Cei 3 jurați vorbesc despre momentele amuzante din săptămâna precedentă, recomandă 3 melodii pe care le au în playlist-ul propriu și ne dezvăluie ce gusturi au în materie de seriale, filme, vacanțe și hobby-uri. Din analiza lor amuzantă scapă cine poate! Cu urme de pamflet, proiectul te distrează copios sau te enervează, din cauza criticilor amuzante (dar tăioase) ale celor 3 prezentatori. Emisiunea este filmată săptămânal (4 ediții/lună), în studiourile Creative Creature, unde se realizează și „Pauza de seriale”, și „Online cu de toate”, și „Dansează și punct”.
„Dansează și punct” 
Descriere: emisiune-concurs online, în care 2 jurati vor despica în 4 toate clipurile înscrise în competitie. Alături de cei 2 jurati, în platoul emisiunii se vor afla gadza și, în anumite ediții, un invitat special al juriului.
Genul: emisiune-concurs online.
Durata: 25 de minute.
Nr. de episoade: 8 episoade.
Nr. de sezoane: 1 (primăvara lui 2023).
Slot: exclusiv pe canalul de YouTube PlayU RO.
Prezentator: Andrei Paraschiv (a studiat pianul, este toboșar de 14 ani, cântă cu trupe de jazz, la festivaluri și concerte și a colaborat cu artiști ca Andreea Bălan, Connect-R, Raluk și HERA).
Jurați: Emanuel Neagu (are o experiență de peste 13 ani în industria dansului, timp în care a apărut pe micile ecrane și pe scene importante și a colaborat cu artiști precum INNA, Alina Eremia, Loredana Groza, Ștefan Bănică Jr. sau Minelli) și Roberto Iancu a.k.a. Robb (artist coregraf și artist, cunoscut grație peiselor „Miezul nopții”, „Pauza” și „Vorbește lumea”).
Mecanismul emisiunii: Este primul concurs exclusiv de dans din online-ul românesc, în care toți cei de acasă se pot înscrie pe baza unui clip filmat chiar de ei, în care încearcă un anumit stil de dans sau reproduc un trend de pe TikTok sau Instagram. Toate clipurile înscrise în concurs sunt jurizate de cei 2 jurati (dansatori profesioniști), care au misiunea să aleagă cele mai bune clipuri, triajul culminând cu o semifinală. Toți semifinaliștii primesc un e-mail în care vor fi anunțați că au 3 zile la dispoziție pentru a filma o probă nouă. După ce trec din nou prin mâna juraților, finaliștii parcurg 2 probe, în doar 5 zile: reproducerea unui trend online și realizarea unei coregrafii proprii. Emisiunea se adresează tuturor pasionaților de dans și include multiple momente de dans și coregrafii. Dintre toate clipurile video înscrise în concurs, 20 intră în semifinală și 10 ajung în marea finală. Concurenții trebuie să danseze și atât: nu ne legăm de locație, ținută, vârstă, naționalitate și alte aspecte care nu contează. Vrem să te vedem dansând și atât! Emisiunea este filmată în studiourile Creative Creature, unde se realizează și „Pauza de seriale”, și „Online cu de toate”, și „You Are Not Entertainment”.