Marketing online și offline

MANAGERIERE PAGINI SOCIAL MEDIA

Facebook. Te ajutăm să devii un brand prezent, cunoscut și relevant pe cea mai importantă rețea socială din România, cu 12,8 milioane de utilizatori. Ne ocupăm de crearea și administrarea paginii tale de Facebook, o creștem cu drag și spor, organic sau nu, targetând cu grijă publicul tău țintă. Idei avem destule, abia așteptăm să le adaptăm țintelor tale și să le transformăm în realitate!

Instagram. Ne plac pozele cu vino-ncoa’, dinamice, bine încadrate și care transmit proverbiala mie de cuvinte. Iar pe Instagram ne putem exercita în voie pasiunea, ajutându-te să ajungi la peste 5,7 milioane de români! Noi am pregătit hashtag-urile, hai să descoperi de ce afacerea ta trebuie să fie pe Instagram!

YouTube. Conținutul video marcă proprie este la putere în social media, deci business-ul tău nu trebuie să lipsească de pe YouTube. Te ajutăm cu managerierea, crearea de conținut video și de texte conexe SEO-friendly.

TikTok. Te ajutăm să fii prezent pe cea mai nouă aplicație din peisajul social media care a prins și în România, prin clipuri video cu potențial viral.

Scrie-ne la adresa de e-mail hello@creativecreature.ro, pentru o ofertă personalizată!

COPYWRITING

Iubim scriitura de calitate, diacriticele și jocurile de cuvinte simpatice, așa că oferim clienților noștri texte SEO-friendly pe teme diverse, scrise ca la carte. Redactăm articole de blog (pe teme date de client sau propuse de noi), prezentări de produse detaliate (care inspiră clienții online să cumpere) și conținut de site (știri, interviuri, materiale diverse). Facem și corectură pe text (cărți sau materiale mai scurte).

Scrie-ne la adresa de e-mail hello@creativecreature.ro, pentru o ofertă personalizată!

PR

Facem și PR clasic: îți promovăm brand-ul prin comunicate de presă care își ating ținta, newslettere lunare, articole plătite, întreținerea relației cu presa online și offline. Știm unde și cum să îți comunicăm valorile, pentru a-ți crește imaginea, numele și afacerea! În plus, îți putem promova brandul postând bannere pe site-urile noastre de divertisment și de știri (www.playu.ro și www.atelieruldestiri.ro) și pe paginile social media aferente acestora.

Scrie-ne la adresa de e-mail hello@creativecreature.ro, pentru o ofertă personalizată!