Studio podcast/emisiuni online și producție video

Pregătește-ți ideile și apasă Play! Avem pentru tine 2 pachete fixe sau putem dezvolta împreună ideile pe care le ai deja. Scrie-ne la hello@creativecreature.ro, pentru o ofertă personalizată!

  • #CreativeOne (înregistrare audio-video). Costul standard de închiriere este de 125 Euro/oră + TVA. La final, vei primi materialele audio și video în format brut, cu export din camere/mixer (link de transfer pe e-mail). Pentru servicii de editare audio-video ulterioară, costurile încep de la 100 Euro/oră + TVA.
  • #BeCreative (destinat materialelor audio-video complexe – podcast-uri, interviuri, cursuri). La final, vei primi materialele audio și video în format brut, cu export din camere/mixer (link de transfer pe e-mail). Pentru servicii de editare audio-video ulterioară, costurile încep de la 100 Euro/oră + TVA. Și poți să alegi în ce format vrei filmarea: 220 Euro/oră + TVA (pentru materiale la rezoluție 1080p) sau 320 Euro/oră + TVA (pentru materiale la rezoluție 4K).

EMISIUNI ONLINE MARCA CREATIVE CREATURE

În plus, realizăm clipuri video de orice tip și durată, având o echipă profesionistă (formată din regizor, reporter, cameramani, sunetist, textier), dar și echipamentele necesare unor livrabile de nota 10. Asigurăm filmare, montaj, texte (întrebări, subtitrări, etc.).

  • Clip video de 1 minut: 100 Euro.
  • Clip video cu moderator, de 1 minut: 150 Euro.
  • Clip video de 2,5 minute (cameraman + sunetist): de la 750 Euro (filmare + montaj).
  • Clip video de echipă (2 cameramani + sunetist + lumini + reporter): de la 1.500 Euro (filmare + montaj).