Organizare completă eveniment

Vrei să organizezi un eveniment? Hai la Creative Creature! Nu-ți face griji, ne ocupăm noi de tot, indiferent de cât de complicate ar fi tematica, durata sau elementele acestuia (invitații, decor, locație, catering, goodie-bag-uri, servicii foto și video complete, band LIVE, sonorizare, lumini, scena). Invitații tăi vor avea un party memorabil, iar dovada vor fi pozele cu magnet de pe frigider! Cere-ne o ofertă personalizată, la hello@creativecreature.ro!

HERA & THE SOUL VIBRATIONS

Avem în echipă 4 muzicieni cu experiență pe scena de jazz, care pot realiza concerte cu un repertoriu internațional variat, ce conține atât standarde jazz, cât și piese pop reorchestrate în manieră standard jazz. Și promit să transmită publicului emoțiile trăite, cu fiecare interpretare!

Ciprian Pop

Teacher, Music Arranger, Composer

A fost pasionat de muzică din copilărie, a urmat Școala de Muzică Bistrița și apoi Liceul de Muzică „Tudor Jarda”. S-a perfecționat la Universitatea Natională de Muzică din București – Facultatea de Compoziție Muzicală, secția jazz-chitară (apoi a urmat studii universitare de masterat în Muzică și cultură pop, secția jazz, dar și cursurile de jazz organizate în cadrul Festivalului ICon Arts). Sub atenta îndrumare a renumitului profesor Sorin Romanescu, a devenit un instrumentist versatil și creativ, iar acum e unul dintre cei mai apreciați chitariști de jazz din peisajul românesc. În 2009, a câștigat prima ediție a „Festivalului Ziua Chitarelor” (București). În 2011, a câștigat premiul pentru cel mai bun instrumentist și un trofeu în cadrul grupului Jazz Challenge, la „Festivalul Internațional Studențesc de Jazz” (Târgu Mureș).

Andra Lupu (HERA)

Artist, Presenter, Content Creator

Andra Lupu (fostă concurentă „X-Factor” și Eurovision) a debutat ca artist solo în 2019, cu single-ul „Broken AF”, iar acum face parte din echipa casei de discuri DarkViolet Records). Din mai 2022, prezintă (alături de KLYDE și Bogdan Bătrânu), emisiunea online „You Are Not Entertainment”, format care a extins rubrica omonimă din „Online cu de toate” (prima emisiune online a unui site de entertainment din România). ,,«You Are Not Entertainment» este ocazia perfectă pentru mine de a-mi arăta latura comică, dar și «severă»! Cel mai bun medicament pentru suflet este râsul și îmi doresc să facem oamenii să se simtă bine și să uite pentru câteva momente de toate problemele lor. Cu Bogdan și KLYDE mă simt în largul meu, iar acest concept îmi dă ocazia să fiu așa cum sunt în real life”.

Andrei Paraschiv

Musician, Drummer, Presenter, Content Creator

Andrei nu suportă să piardă timpul, iar firea lui activă l-a transformat într-un tip super productiv: a studiat pianul, este toboșar de aproximativ 14 ani, cochetează cu producția, fotografia și editatul video. Când face un lucru care îi place, se implică 100% și nu se lasă până nu termină ce a început. Momentan, cântă cu trupe de jazz, la festivaluri și concerte, apare în muzicalul „Cabaret” (de Răzvan Mazilu, la Teatrul Odeon din Capitală) și face parte din proiectul Emilian. A colaborat cu artiști precum Connect-R, Raluk și Andreea Balan, iar acum colaborează și manageriaza proiectul HERA. „Consider că dansul este un element foarte important în muzică. Atunci când simți cu adevărat muzica, îți vine să te miști, indiferent dacă știi să dansezi sau nu. Altfel spus, atunci când asculți o melodie, exteriorizezi ceea ce primești”.

Johnny Bica

Cu o vastă experiență în domeniul concertelor și cu un riguros fundament în muzica clasică, pianistul Johnny Bica și-a urmat pasiunea pentru jazz și improvizație făcând studii de masterat și doctorat în cadrul Universității Naționale de Muzică din București. Și este unul dintre cei mai interesanți și mai creativi pianiști ai generației sale.

Prețurile sunt nete și nu includ sunetul, scena, luminile și sunetistul. Pentru concertele jazz, prețurile pot fi diferite, în funcție de formulă, intervențiile band-ului dorite de către organizator sau de bugetul avut la dispoziție (voce + pian, voce + chitară, voce + pian + contrabas, voce + pian + contrabas  + tobe/percuție). Scrie-ne la adresa de e-mail hello@creativecreature.ro, pentru o ofertă personalizată!

  • HERA & The Soul Vibrations: 1.800 Euro/1 set; 2.250 Euro/2 seturi; 3.000 Euro/3 seturi; 3.600 Euro/4 seturi. Pentru participări la festivaluri, prețul este de 400 Euro/persoană (1.600 Euro/trupă).
  • Andra Lupu a.k.a. HERA (Band HERA sau HERA Acoustic): 600 Euro/duo/1 set; 900 Euro/trio/1 set; 1.200 Euro/cvartet/1 set; 800 Euro/duo/2 seturi; 1.150 Euro/trio/2 seturi; 1.500 Euro/cvartet/2 seturi.
  • Ciprian Pop: 350 Euro/1 set; 450 Euro/2 seturi; 650 Euro/3 seturi; 800 Euro/4 seturi.
  • Andrei Paraschiv: 350 Euro/1 set; 450 Euro/2 seturi; 600 Euro/3 seturi; 700 Euro/4 seturi.