Valentine’s Day

 

Trăiește iubirea din plin, la orice vârstă! Creative Creature ți-a pregătit 2 decoruri BLACK or WHITE, pentru Valentine’s Day. Creeaza-ti amintiri pline de iubire, în cele 2 spații tematice realizate special pentru acestă ocazie. 

Perioada de desfășurare a ședințelor foto de Valentine’s Day (în studioul nostru din București): 25 ianuarie – 23 februarie 2024. Programează-ți ședința din timp: locurile sunt limitate!

Durata ședințelor este de 30 minute.

La final, în maximum 5-10 zile lucrătoare, vei primi 20- 25 de fotografii editate profesionist, în format digital. Fotografiile needitate/brute nu se livrează.

Se acceptă maximum 2 ținute pentru fiecare ședință foto (studioul nu dispune de ținute proprii).

Dacă știi că vei întârzia la programare, avem rugămintea să ne anunți telefonic (nu vrem să stricăm programul celorlalte rezervări). Timpul este valoros pentru fiecare dintre noi și vrem ca toți cei vor o ședință foto de Valentine’s Day să se bucure de această experiență într-un mod cât mai plăcut și mai relaxant.

În cazul în care vrei să reprogramezi ședința foto, te rugăm să ne contactezi telefonic sau pe e-mail, cu 3 zile înainte de data acesteia. Așa vom putea alege din timp o nouă dată pentru ședința ta foto, în funcție de zilele și orele libere rămase.

Costul unei ședințe foto de Valentine’s Day este de 300 RON. Ședința foto se va desfășura într-unul dintre cele 2 decoruri BLACK or WHITE. Pentru toate ședințele programate în weekend se percepe o taxă suplimentară, de 100 lei. Taxa de rezervare a sesiunii este de 100 RON (și este inclusă în preț). Aceasta nu este returnabilă, însă este transferabilă: o poți folosi la următoarea ședință foto cu noi.

Plata se poate face online (cu cardul) sau la studio (cash sau prin POS).