MANAGERIERE PAGINI SOCIAL MEDIA

Facebook – Te ajutăm să devii un brand prezent, cunoscut și relevant pe cea mai importantă rețea socială din România. Ne ocupăm de crearea și administrarea paginii tale de Facebook, o creștem cu drag și spor, organic sau nu, targetând cu grijă publicul tău țintă. Idei avem destule, abia așteptăm să le adaptăm țintelor tale și să le transformăm în realitate!
Instagram – Ne plac pozele cu vino-ncoa’, dinamice, bine încadrate și care transmit proverbiala mie de cuvinte. Iar pe Instagram ne putem exercita în voie pasiunea, ajutându-te să ajungi la cei peste 1 milion de români sau cei peste 600 de milioane de utilizatori lunari activi din întreaga lume. Pe Instagram se creează zilnic peste 100 de milioane de imagini/clipuri video și se dau 4,2 miliarde de like-uri – conținut care poate fi utilizat cu succes pentru social media marketing. Noi am pregătit hashtag-urile, hai să descoperi de ce afacerea ta trebuie să fie pe Instagram!
YouTube – Conținutul video marcă proprie este la putere în social media, deci business-ul tău nu trebuie să lipsească de pe YouTube. Te ajutăm cu managerierea, crearea de conținut video și de texte conexe SEO-friendly.

COPYWRITING

Iubim scriitura de calitate, diacriticele și jocurile de cuvinte simpatice, așa că oferim clienților noștri texte SEO-friendly pe teme diverse, scrise ca la carte. Redactăm articole de blog (pe teme date sau propuse de noi), prezentări de produse detaliate (care inspiră clienții online să cumpere) și conținut de site (știri, interviuri, materiale diverse). Facem și corectură pe text (cărți sau materiale mai scurte).

FOTO & VIDEO

Îți oferim servicii foto recurente (2-4 ședințe foto/lună, în funcție de disponibilitatea clientului, 40 de fotografii finale de produs, elaborate din punct de vedere al decorului și al filtrelor folosite, editare foto completă) sau de eveniment (un număr nelimitat de fotografii la panou, cu invitații, de atmosferă și editare foto completă). Îți oferim și servicii de filmare și editare video completă, pentru clipuri promoționale de Facebook (2,3 minute) și Instagram (45 secunde).

LOGO & GRAFICĂ

Fără un logo modern, curat și reprezentativ nu ne putem considera profesioniști și nu putem deveni cu adevărat cunoscuți. Te ajutăm să ai un logo, un pachet grafic, cărți de vizită și flyere care să fie asociate de toată lumea cu produsele/serviciile tale.

PR

Facem și producție branding pentru afacerea ta, dar și PR clasic – îți promovăm brand-ul prin comunicate de presă care își ating ținta, newsletter lunar, articole plătite, întreținerea relației cu presa online și offline. Știm unde și cum să îți comunicăm valorile, pentru a-ți crește imaginea, numele și afacerea!

ORGANIZARE DE EVENIMENTE

Vrei să organizezi un eveniment? Hai la Creative Creature! Nu-ți fă griji, ne ocupăm noi de tot, indiferent de cât de complicate ar fi tematica, durata sau elementele acestuia (invitații, decor, locație, catering, goodie-bag-uri, servicii foto și video complete). Invitații tăi vor avea un party memorabil, iar dovada vor fi pozele cu magnet de pe frigider!