MANAGERIERE PAGINI SOCIAL MEDIA

FACEBOOK – Te ajutăm să devii un brand prezent, cunoscut și relevant pe cea mai importantă rețea socială din România, cu 12,8 milioane de utilizatori. Ne ocupăm de crearea și administrarea paginii tale de Facebook, o creștem cu drag și spor, organic sau nu, targetând cu grijă publicul tău țintă. Idei avem destule, abia așteptăm să le adaptăm țintelor tale și să le transformăm în realitate!
INSTAGRAM – Ne plac pozele cu vino-ncoa’, dinamice, bine încadrate și care transmit proverbiala mie de cuvinte. Iar pe Instagram ne putem exercita în voie pasiunea, ajutându-te să ajungi la peste 5,7 milioane de români! Noi am pregătit hashtag-urile, hai să descoperi de ce afacerea ta trebuie să fie pe Instagram!
YOUTUBE – Conținutul video marcă proprie este la putere în social media, deci business-ul tău nu trebuie să lipsească de pe YouTube. Te ajutăm cu managerierea, crearea de conținut video și de texte conexe SEO-friendly.

PRODUCȚIE VIDEO

REALIZARE EMISIUNI ONLINE

ÎNCHIRIERE STUDIOURI PENTRU PODCAST

ACOUSTIC SESSIONS

Pregătește-ți ideile și apasă Play! Avem pentru tine 2 pachete fixe sau putem dezvolta împreună ideile pe care le ai. Ne poți scrie la adresa de e-mail hello@creativecreature.ro, pentru o ofertă personalizată.

Primul pachet pe care ți-l oferim este #CreativeOne, de înregistrare audio-video. Costul standard de închiriere este de 125 €/oră + TVA. La final, vei primi materialele audio și video în format brut, cu export din camere/mixer (link de transfer pe e-mail). Pentru servicii de editare audio-video ulterioară, costurile încep de la 100 €/oră + TVA.

Al doilea nostru pachet de servicii este #BeCreative, care este destinat materialelor audio-video complexe (podcasturi, interviuri, cursuri). În momentul filmării proiectului, echipa noastră va face trecerea dintre camerele de filmat, va adăuga elemente grafice sau burtiere, va regla sunetul din microfoane, astfel încât – la final – tu să ai un produs gata de postat online. Și poți să alegi în ce format vrei filmarea: 220 €/oră + TVA (pentru materiale la rezoluție 1080p) sau 320 €/oră + TVA (pentru materiale la rezoluție 4K).

STUDIO FOTO

SHOOTING DE TIP FASHION – de la 280 RON/h. Editare foto: de la 4,5 RON/poză.

SHOOTING DE PRODUS – de la 15 RON/poză. Editare foto: de la 4,5 RON/poză.

SHOOTING DE TIP PORTRET – de la 270 RON/h (durată 45-60 minute, cu 2 poze editate profesional primite, la final).

Prețul minim pentru un shooting realizat de noi este de 270 RON. Studioul foto se poate și închiria, pentru suma de 85 RON/h (durata minimă de închiriere fiind de 2 ore), care include doar spațiul. În schimbul acestei sume, spațiul poate fi folosit pentru shooting-uri diverse, cu echipamentul propriu. Predarea fotografiilor se face în format digital, în maximum 7 zile de la realizarea ședinței foto. Progrămari: hello@creativecreature.ro.

COPYWRITING

Iubim scriitura de calitate, diacriticele și jocurile de cuvinte simpatice, așa că oferim clienților noștri texte SEO-friendly pe teme diverse, scrise ca la carte. Redactăm articole de blog (pe teme date sau propuse de noi), prezentări de produse detaliate (care inspiră clienții online să cumpere) și conținut de site (știri, interviuri, materiale diverse). Facem și corectură pe text (cărți sau materiale mai scurte).

SERVICII FOTO & VIDEO

Îți oferim servicii foto recurente (ședințe foto lunare, fotografii finale de produs, elaborate din punct de vedere al decorului și al filtrelor folosite, editare foto completă) sau de eveniment (un număr nelimitat de fotografii la panou, cu invitații, de atmosferă și editare foto completă). Îți oferim și servicii de filmare și editare video completă, pentru clipuri promoționale de Facebook și Instagram.

LOGO & GRAFICĂ

Fără un logo modern, curat și reprezentativ nu ne putem considera profesioniști și nu putem deveni cu adevărat cunoscuți. Te ajutăm să ai un logo, un pachet grafic, cărți de vizită și flyere care să fie asociate de toată lumea cu produsele/serviciile tale.

PR

Facem și producție branding pentru afacerea ta, dar și PR clasic – îți promovăm brand-ul prin comunicate de presă care își ating ținta, newsletter lunar, articole plătite, întreținerea relației cu presa online și offline. Știm unde și cum să îți comunicăm valorile, pentru a-ți crește imaginea, numele și afacerea!

PRODUCȚII PROPRII

Află mai multe despre cele 4 emisiuni produse de noi in-house („Online cu de toate”, „You Are Not Entertainment”, „Pauza de seriale” și „Dansează și punct”) aici.

ORGANIZARE DE EVENIMENTE

Vrei să organizezi un eveniment? Hai la Creative Creature! Nu-ți face griji, ne ocupăm noi de tot, indiferent de cât de complicate ar fi tematica, durata sau elementele acestuia (invitații, decor, locație, catering, goodie-bag-uri, servicii foto și video complete). Invitații tăi vor avea un party memorabil, iar dovada vor fi pozele cu magnet de pe frigider!

CURSURI OFFLINE

DE TOBE

DE PIAN

Eliberează-ți ENERGIA într-un mod creativ! Cere-ne o ofertă personalizată, la hello@creativecreature.ro!