Creative Creature și PlayU.ro lansează o nouă emisiune online – „Pauza de seriale”

În primăvara lui 2020, Creative Creature și PlayU.ro lansau „Online cu de toate”, singura emisiune online a unui site de entertainment din România, al cărei sezon 4 tocmai s-a încheiat. Acum a venit rândul iubitorilor de seriale să primească o pauză online, special pentru ei. Agenția Creative Creature și site-ul de entertainment PlayU.ro anunță lansarea celei de-a doua emisiuni online marcă proprie, pe data de 6 mai 2022: „Pauza de seriale”.

Formatul online va conține vești din lumea serialelor de la TV și de pe platformele digitale de streaming, premierele săptămânii (sezoane și seriale noi), tendințe de pe piața de profil și diverse știri din spatele camerelor de filmat. Primul sezon va avea 8 episoade, programate în fiecare vineri, de la ora 15:00, exclusiv pe canalul de YouTube PlayU RO. Formatul produs de Creative Creature pentru PlayU.ro va fi prezentat de noul membru al echipei PlayU.ro, Bogdan Cazan (care a făcut parte din echipa TvBlog România). Emisiunea se va filma tot în studiourile Creative Creature, unde se realizează și „Online cu de toate”.

„Pasiunea mea pentru seriale a început în 2007, când am descoperit la TV serialul «Ghost Whisperer» (era difuzat sâmbăta după-amiază, pe Pro TV). De atunci, am descoperit formatul și serialele pe care le urmăresc s-au înmulțit, ajungând în prezent la vreo 130. Fostul TvBlog a avut un rol decisiv, fiindcă am găsit o comunitate cu care împărtășeam aceeași pasiune și cam toate titlurile pe care le vizionam atunci au fost recomandări obținute prin intermediul blogului”, explică Bogdan Cazan. Acesta promite tuturor pasionaților genului că, dacă vor urmări fiecare „Pauză de seriale” de vineri, vor ști tot ce mișcă în domeniu și vor descoperi titluri de nota 10, care nu trebuie ratate.


Despre PlayU.ro
Echipa site-ului de entertainment PlayU.ro (brand românesc, marca S.C. Creative Creature S.R.L.) a pornit la drum în mai 2017, pe un principiu idealist, dar care a funcţionat: fără senzaţional, fără titluri înşelătoare, doar informaţie şi divertisment. Site-ul PlayU.ro este o sursă de încredere pentru ştiri de actualitate şi informaţii lipsite de capcana senzaţionalului, din multiple domenii (interes general, cinema, televiziune, staruri, seriale, muzică, radio, spectacole de teatru, festivaluri, lifestyle). În aprilie 2020, PlayU.ro a lansat (pe canalul propriu de YouTube) „Online cu de toate”, singura emisiune online a unui site de entertainment din România (la acea vreme). Formatul digital prezintă noutăți din online, cinematografie, muzică, social media și nu numai. În mai 2022, a început a doua emisiune online marca PlayU.ro, „Pauza de seriale”.

Site: https://www.playu.r​o
Facebook: https://www.facebook.com/playu.ro
Instagram: https://www.instagram.com/playu.ro
YouTube: https://www.youtube.com/channel
TikTok: https://www.tiktok.com/@playu.ro​​
Twitter: https://twitter.com/playuro

Despre CreativeCreature.ro
Creative Creature este o agenție de social media marketing, PR, comunicare, content writing și organizare de evenimente cu o abordare modernă: știe tot ce mișcă în domeniu, are idei crețe și creative (nu puține și fixe) și nu se complace în călduța zonă de confort! Anul trecut, Creative Creature a fost numită de CV Magazine „Cea mai creativă agenție de marketing & PR din România”, la 2020 Media Innovator Awards.

Site: https://www.creativecreature.ro
Facebook: https://www.facebook.com/creativecreature.ro
Instagram: https://www.instagram.com/creativecreature.ro
YouTube: https://www.youtube.com/channel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *