Emisiunea „Online cu de toate” (PlayU.ro) și Cineplexx te invită la concurs!

Site-ul de entertainment PlayU.ro anunță lansarea noilor episoade din sezonul 3 al emisiunii marcă proprie „Online cu de toate”, singura emisiune online a unui site de entertainment din România. Sezonul 3B a debutat pe 17 iunie, pe canalul de YouTube PlayU RO, cu noutăți despre Electric Castle, Untold, noua emisiune „SuperStar România” (Pro TV) și o secțiune nou-nouță, realizată în colaborare cu Cineplexx: „Cinema”.

În această rubrică, fanii marelui ecran vor afla care sunt premierele care intră în fiecare vineri în cinematografe. Și pot câștiga câte o invitație dublă la oricare dintre acestea, în fiecare dintre cele 5 locații Cineplexx din țară: București (Titan și Băneasa), Satu Mare, Sibiu și Târgu Mureș. Pentru a câștiga una dintre cele 5 invitații duble puse în joc, trebuie să lase un comentariu cu numele cinematografului ales pentru vizionare, la postarea despre noul episod din „Online cu de toate”, de pe pagina de Facebook Playu.ro (https://www.facebook.com/playu.ro). Cele mai rapide comentarii cu numele fiecărui cinematograf Cineplexx vor câștiga invitația dublă.

„Online cu de toate” este un format lansat de PlayU.ro în aprilie 2020, pe canalul propriu de YouTube, și este un proiect susținut de agenția de social media marketing, PR și comunicare Creative Creature. Emisiunea este prezentată de Bogdan Bătrânu (Fondator PlayU.ro & AtelieruldeStiri.ro și Cofondator CreativeCreature.ro) și conține recomandări și noutăți din online, cinematografie, muzică, social media și nu numai (din România și din străinătate). Aici puteți urmări toate emisiunile din sezoanele 1, 2 și 3.

Prima ediție din sezonul 3B al emisiunii „Online cu de toate” poate fi urmărită aici. Partea a doua a sezonului 3 va continua cu noutăți și invitații la film săptămânale. Fiecare episod conține 5 rubrici permanente: „Vești din online” (știri diverse), „De văzut” (filme și seriale de pe platformele de streaming online), „Dă-i cu Play” hit-uri muzicale), „Tik Taka” (clipuri de pe TikTok) și „Cinema” (noua colaborare cu Cineplexx).


Despre PlayU.ro
Echipa site-ului de entertainment PlayU.ro (brand românesc, marca SC Creative Creature SRL) a pornit la drum în mai 2017, pe un principiu idealist, dar care a funcţionat: fără senzaţional, fără titluri înşelătoare, doar informaţie şi divertisment. Site-ul PlayU.ro este o sursă de încredere pentru ştiri de actualitate şi informaţii lipsite de capcana senzaţionalului, din multiple domenii (interes general, cinema, televiziune, staruri, seriale, muzică, radio, spectacole de teatru, festivaluri, lifestyle). În aprilie 2020, PlayU.ro a lansat (pe canalul propriu de YouTube) „Online cu de toate”, singura emisiune online a unui site de entertainment din România. Formatul digital prezintă noutăți din online, cinematografie, muzică, social media și nu numai.

Site: https://www.playu.ro
Facebook: https://www.facebook.com/playu.ro
Instagram: https://www.instagram.com/playu.ro
YouTube: https://www.youtube.com/channel
TikTok: https://www.tiktok.com/@playu.ro​​
Twitter: https://twitter.com/playuro

Despre CreativeCreature.ro
Creative Creature este o agenție de social media marketing, PR, comunicare, content writing și organizare de evenimente cu o abordare modernă: știe tot ce mișcă în domeniu, are idei crețe și creative (nu puține și fixe) și nu se complace în călduța zonă de confort! Anul trecut, Creative Creature a fost numită de CV Magazine „Cea mai creativă agenție de marketing & PR din România”, la 2020 Media Innovator Awards.

Site: https://www.creativecreature.ro
Facebook: https://www.facebook.com/creativecreature.ro
Instagram: https://www.instagram.com/creativecreature.ro
YouTube: https://www.youtube.com/channel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *