Agenția CreativeCreature.ro și PlayU.ro îți propun să trăiești „O toamnă ca-n plină vară!”

Toamna aceasta, ți-am propus să trăiești „O toamnă ca-n plină vară!”: PlayU.ro și-a pregătit 6 emisiuni online exclusive, fiind primul website din România care realizează (în regim și în decoruri proprii) 6 formate digitale, cu ajutorul agenției CreativeCreature.ro! Așa cum v-am obișnuit și până acum, am creat formatele de la zero și am investit în decoruri și echipamente de top, pentru a vă oferi un conținut de calitate, care să vă distreze la orice oră și care este creat exclusiv pentru zona digitală – aflată în plină ascensiune.

Am început în 2020 (cu prima emisiune online produsă de un site de divertisment din România) și până în prezent am continuat să realizăm producții digitale noi, în fiecare nou sezon. Și în această toamnă, și în primăvara viitoare, vom continua să investim în conținut original, difuzat exclusiv online, pe canalul de YouTube PlayU.ro!

Formatele noastre digitale sunt:

 1. „Online cu de toate”, prima emisiune online a unui site de divertisment din România, care revine în toamna asta, cu sezonul 6: invitați fabuloși, discuții pe măsură, vești din online, premiere cinematografice și melodii puse pe repeat – toate prezentate de Bogdan Bătrânu.
 2. Ai grijă ce postezi, suntem cu ochii pe tine, în „You Are Not Entertainment”. Veselia se întoarce în toamnă, într-un nou sezon (al treilea), alături de HERA/Andra Lupu, Bogdan Bătrânu și KLYDE/Claudiu Nergheș!
 3. Tot în acest final de an descoperi cele mai cool seriale, în a treia serie din „Pauza de seriale”, alături de Bogdan Cazan.
 4. Trăiește magia dansului, oriunde vrei tu: „Dansează și punct” revine în primăvara lui 2024, cu sezonul 2 si un decor nou. Iar prezentatorului (Andrei Paraschiv) i se vor alătura 3 jurați nou-nouți (Ioana Mihai, Mihai Petrini și Eugen Cernat).
 5. Prima noastră emisiune nouă din această toamnă vine în ajutorul doamnelor și domnișoarelor, învățându-le că frumusețea are mai multe înțelesuri. Pregătește-te să te descoperi, în „Beautylight” (sezonul 1, prezentat de Ana Elena Grigorie)!
 6. A doua premieră tomnatică proprie este „Dă-i cu Play!” (sezonul 1, găzduit de HERA/Andra Lupu, Ciprian Pop și Andrei Paraschiv), în care te invităm să dai sonorul mai tare și să cânți alături de noi.

BONUS: dacă vrei să ne cunoști mai bine, trebuie doar să dai cu Play clipurilor speciale din seria „5, pe BUNE”, în care vei descoperi curiozități, întrebări-capcană și mult mister despre echipa noastră. În plus, alături de zona video, ne poți urmări pe playu.ro și atelieruldestiri.ro (ambele fac parte din universul Creative Creature).

Pe lângă aceste formate online, produse in-house, serviciile complete ale agenției Creative Creature includ:

 • conținut original și SEO-friendly pentru blog, corectură gramaticală, traduceri, analize, știri, interviuri, descrieri de produse pentru site-uri e-commerce;
 • manageriere pagini Facebook, Instagram, YouTube și TikTok;
 • studio foto & make-up profesional, foto de produs și de eveniment;
 • producție video (emisiuni online, clipuri video de produs și de eveniment) ;
 • PR (newsletter, comunicate de presă, întreținerea relației cu bloggeri, vloggeri și influenceri);
 • grafică (logo-uri, poze de profil, de postări și de cover, pliante, cărți de vizită, bannere, etc.);
 • organizare completă de evenimente (band live, sonorizare, scenă, lumini, etc.);
 • închiriere studiouri pentru podcast;
 • acoustic sessions;
 • cursuri de tobe și pian.

Nu uita: trăiește „O toamnă ca-n plină vară!”, alături de PlayU.ro și agenția Creative Creature, alături de emisiunile noastre online, care te distrează garantat și care pot fi urmărite exclusiv pe canalul de YouTube PlayU.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *