Creative Creature și PlayU.ro lansează primul concurs exclusiv de dans din online-ul românesc – „Dansează și punct”

Agenția Creative Creature și site-ul de entertainment PlayU.ro anunță că, din 28 martie 2023, lansează o nouă emisiune online: „Dansează și punct”. Formatul dinamic este unul primul concurs exclusiv de dans din online-ul românesc și debutează la ora 19:00, exclusiv pe canalul de YouTube PlayU.ro.

Noul format digital va putea fi urmărit timp de 6 săptămâni, în fiecare seară de marți, de la ora 19:00. Andrei Paraschiv (gazda emisiunii online de dans) face echipă cu cei doi jurați, dansatorii profesioniști Emanuel Neagu și Roberto Iancu, care au misiunea să găsească cel mai bun dansator, dintre toți cei înscriși în competiția online. Înscrierile pentru emisiunea-concurs s-au făcut online, timp de 3 săptămâni, iar participanții s-au înscris cu un clip video propriu, în format 16:9 sau 9:16, în care dansează.

„Vă invităm să urmăriți noua noastră emisiune cu și despre dans, dacă vreți să aveți parte de un vibe fresh, dansuri cool și jurați foarte talentați și simpatici”, transmite prezentatorul Andrei Paraschiv. „Mă bucur să fac parte din această emisiune, mă bucur și mai tare să văd dansatori încă dornici să se afirme, fețe noi, dansatori pe care nu i-am mai văzut, dansatori buni și dansatori alături de care mi-ar plăcea să lucrez, pe viitor. Ăsta e doar începutul!”, promite Emanuel Neagu. Colegul lui de juriu, Roberto Iancu, spune că – în perioada preselecțiilor – a avut parte „de o experiență mișto, cu persoane cu o energie la fel de cool. Mă bucur că am avut șansa să văd dansatori minunați, care au vrut să ne arate (fiecare în felul lui) cum iubesc această artă numită dans. Este o experiență nouă pentru mine și abia aștept să ne vedem în sezonul 2”.

Emisiunea online „Dansează și punct” debutează mâine, cu episodul-pilot, care va da privitorilor ocazia să vadă cum va arăta următorul sezon. După cele trei runde de jurizare, vor urma cele două semifinale și aflarea celor cinci finaliști. Trei dintre ei vor fi declarați câștigători, în urma voturilor celor trei gazde. Premiile puse la bătaie de formatul online sunt: 500 € (oferiți de CreativeCreature.ro) +1 hanorac (oferit de The Stories of O) – locul 1;16 ședințe de dans (oferite de Cobo Dance Center și Prestige Dance) + 1 hanorac (oferit de The Stories of O) – locul 2; 32 de ședințe de dans (oferite de Cobo Dance Center și Prestige Dance) + 1 hanorac (oferit de The Stories of O) – locul 3.

Emisiunea se va filma tot în studiourile Creative Creature, unde se realizează și „Online cu de toate”, „Pauza de seriale” și „You are not Entertainment”. Și va fi difuzată din 28 martie 2023, în fiecare marți, de la ora 19:00, exclusiv pe canalul de YouTube PlayU.ro.


Despre PlayU.ro

Echipa site-ului de entertainment PlayU.ro (brand românesc, marca S.C. Creative Creature S.R.L.) a pornit la drum în mai 2017, pe un principiu idealist, dar care a funcţionat: fără senzaţional, fără titluri înşelătoare, doar informaţie şi divertisment. Site-ul PlayU.ro este o sursă de încredere pentru ştiri de actualitate şi informaţii lipsite de capcana senzaţionalului, din multiple domenii (interes general, cinema, televiziune, staruri, seriale, muzică, radio, spectacole de teatru, festivaluri, lifestyle). În aprilie 2020, PlayU.ro a lansat (pe canalul propriu de YouTube) „Online cu de toate”, singura emisiune online a unui site de entertainment din România (la acea vreme). Formatul digital prezintă noutăți din online, cinematografie, muzică, social media și nu numai. În mai 2022, au început a doua și a treia emisiune online marca PlayU.ro („Pauza de seriale”, respectiv „You Are Not Entertainment”). A patra emisiune online marca PlayU.ro este „Dansează și punct”, lansată în martie 2023.

Site: https://www.playu.r​o
Facebook: https://www.facebook.com/playu.ro
Instagram: https://www.instagram.com/playu.ro
YouTube: https://www.youtube.com/channel
TikTok: https://www.tiktok.com/@playu.ro​​
Twitter: https://twitter.com/playuro

Despre CreativeCreature.ro

Creative Creature este o agenție de social media marketing, PR, comunicare, content writing și organizare de evenimente cu o abordare modernă: știe tot ce mișcă în domeniu, are idei crețe și creative (nu puține și fixe) și nu se complace în călduța zonă de confort! Creative Creature a fost numită de CV Magazine „Cea mai creativă agenție de marketing & PR din România”, la 2020 Media Innovator Awards. Alături de PlayU.ro, Creative Creature produce 4 emisiuni digitale unice ca format, în România: „Online cu de toate”, „Pauza de seriale”, „You Are Not Entertainment” și „Dansează și punct”.

Site: https://www.creativecreature.ro
Facebook: https://www.facebook.com/creativecreature.ro
Instagram: https://www.instagram.com/creativecreature.ro
YouTube: https://www.youtube.com/channel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *