Rubrica „Invitatul săptămânii” devine una recurentă, din sezonul 5 al emisiunii „Online cu de toate” (PlayU.ro)

Din 6 octombrie 2022, „Online cu de toate” (prima emisiune online a unui site de entertainment din România) ajunge la sezonul 5 și își schimbă ora de difuzare. Dăm cu vibe de distracție în fiecare seară de joi, de la ora 18:00!

Noul sezon aduce schimbări în decorul emisiunii și al rubricilor fixe. Formatul a pregătit mai multe Vești din online, De văzut oferă noi recomandări din zona serialelor și a filmelor de pe platformele de streaming, aflăm ce filme intră în cinematografe în rubrica Cinema și recomandăm 6 piese pentru un playlist de weekend reușit, în Dă-i cu Play!. TikTaka dispare din format, pentru că surprindem tot ce mișcă pe TikTok în emisiunea online „You Are Not Entertainment”.

Iar Invitatul săptămânii devine o rubrică recurentă și aduce noi invitați în platoul emisiunii, pentru discuții interesante foc. În primele 9 episoade ale sezonului 5, Bogdan Bătrânu (Fondator PlayU.ro & AtelieruldeStiri.ro, Cofondator CreativeCreature.ro și gazda emisiunii „Online cu de toate”) a stat de vorbă cu Tudor Tim Ionescu (despre animale de companie), doctorul estetician rezident Alexandru Lupoi, Georgică Mincu (despre fitness), Denis Dumitrache (despre piața auto) și despre muzică și dans cu Amedeo, DL Dani, Oana Marinescu, Robb și Emanuel Neagu.

Gazda promite că fiecare episod va fi plin de momente inedite, surprize și multă voie bună. „La ce să vă așteptați în sezonul 5 din #OCDT? Pot să vă spun că sigur vă veți distra și veți afla lucruri utile: v-am pregătit 9 episoade pentru prima parte a sezonului 5 și vă dau întâlnire săptămânal, alături de 9 invitați. Aceștia vin din domenii diferite și am stat împreună la un pahar de vorbă, despre muzică, dans, fitness, pasiunea pentru animale și piața auto. Așa că fiți cu ochii pe canalul nostru de #YouTube, pentru că o să aveți ce vedea!”, explică Bogdan.

Sezonul 5 va avea două părți (al doilea calup de episoade va fi lansat în feburarie 2023), difuzate în fiecare joi, de la ora 18:00, în exclusivitate pe canalul de YouTube PlayU RO. Emisiunea se filmează tot în studiourile Creative Creature, unde se realizează și „You Are Not Entertainment”, și „Pauza de seriale” (care ajung la sezonul 2, luna aceasta).

„Online cu de toate” este un format lansat de PlayU.ro în aprilie 2020 (pe canalul propriu de YouTube) și este un proiect susținut de agenția de social media marketing, PR și comunicare Creative Creature. Emisiunea conține recomandări și noutăți din online, cinematografie, muzică, social media și nu numai (din România și din străinătate). Aici puteți urmări toate emisiunile din sezoanele 1, 2, 3 și 4. Promo-ul sezonului 5 poate fi urmărit aici.


Despre PlayU.ro

Echipa site-ului de entertainment PlayU.ro (brand românesc, marca S.C. Creative Creature S.R.L.) a pornit la drum în mai 2017, pe un principiu idealist, dar care a funcţionat: fără senzaţional, fără titluri înşelătoare, doar informaţie şi divertisment. Site-ul PlayU.ro este o sursă de încredere pentru ştiri de actualitate şi informaţii lipsite de capcana senzaţionalului, din multiple domenii (interes general, cinema, televiziune, staruri, seriale, muzică, radio, spectacole de teatru, festivaluri, lifestyle). În aprilie 2020, PlayU.ro a lansat (pe canalul propriu de YouTube) „Online cu de toate”, singura emisiune online a unui site de entertainment din România. Formatul digital prezintă noutăți din online, cinematografie, muzică, social media și nu numai.

Site: https://www.playu.r​o
Facebook: https://www.facebook.com/playu.ro
Instagram: https://www.instagram.com/playu.ro
YouTube: https://www.youtube.com/channel
TikTok: https://www.tiktok.com/@playu.ro​​
Twitter: https://twitter.com/playuro

Despre CreativeCreature.ro

Creative Creature este o agenție de social media marketing, PR, comunicare, content writing și organizare de evenimente cu o abordare modernă: știe tot ce mișcă în domeniu, are idei crețe și creative (nu puține și fixe) și nu se complace în călduța zonă de confort! Creative Creature a fost numită de CV Magazine „Cea mai creativă agenție de marketing & PR din România”, la 2020 Media Innovator Awards.

Site: https://www.creativecreature.ro
Facebook: https://www.facebook.com/creativecreature.ro
Instagram: https://www.instagram.com/creativecreature.ro
YouTube: https://www.youtube.com/channel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *