Emisiunea online „Pauza de seriale” continuă cu sezonul 2, din 14 octombrie 2022

Din 14 octombrie 2022, emisiunea „Pauza de seriale” (una dintre cele 3 emisiuni online marcă proprie ale agenției Creative Creature și site-ului de entertainment PlayU.ro) continuă cu sezonul 2, în fiecare vineri, de la ora 15:00.

În noile episoade, gazda Bogdan Cazan a pregătit noutăți despre Premierele săptămânii (sezoane și seriale noi, ca să ai de unde alege ce vezi în weekend), vești fierbinți și inedite din lumea serialelor de la TV și de pe platformele digitale de streaming (în rubrica Fresh news), Tendințe de pe piața de profil și cronica unui serial pe care l-a urmărit (în rubrica Recomandare). „Facem din nou incursiuni săptămânale în lumea serialelor, cu premiere de sezoane și producții noi. În plus, mutăm discuțiile și în zona de recomandări – seriale mai mult sau mai puțin cunoscute, care merită o șansă”, transmite Bogdan Cazan.

Sezonul 2 din „Pauza de seriale” va avea un număr dublu de episoade, față de prima serie. Cele 16 episoade, difuzate în exclusivitate pe canalul de YouTube PlayU RO, vor fi împărțite în două părți – partea a doua va fi difuzată din februarie 2023. Formatul produs de Creative Creature pentru PlayU.ro este prezentat de către Bogdan Cazan (care a făcut parte din echipa TvBlog România). Emisiunea se filmează în studiourile Creative Creature, unde se realizează și „Online cu de toate” (format ajuns la sezonul 5, în octombrie 2022), și „You Are Not Entertainment” (format ajuns la sezonul 2, luna aceasta).


Despre PlayU.ro
Echipa site-ului de entertainment PlayU.ro (brand românesc, marca S.C. Creative Creature S.R.L.) a pornit la drum în mai 2017, pe un principiu idealist, dar care a funcţionat: fără senzaţional, fără titluri înşelătoare, doar informaţie şi divertisment. Site-ul PlayU.ro este o sursă de încredere pentru ştiri de actualitate şi informaţii lipsite de capcana senzaţionalului, din multiple domenii (interes general, cinema, televiziune, staruri, seriale, muzică, radio, spectacole de teatru, festivaluri, lifestyle). În aprilie 2020, PlayU.ro a lansat (pe canalul propriu de YouTube) „Online cu de toate”, singura emisiune online a unui site de entertainment din România (la acea vreme). Formatul digital prezintă noutăți din online, cinematografie, muzică, social media și nu numai. În mai 2022, au început a doua și a treia emisiune online marca PlayU.ro („Pauza de seriale”, respectiv „You Are Not Entertainment”).

Site: https://www.playu.r​o
Facebook: https://www.facebook.com/playu.ro
Instagram: https://www.instagram.com/playu.ro
YouTube: https://www.youtube.com/channel
TikTok: https://www.tiktok.com/@playu.ro
Twitter: https://twitter.com/playuro

Despre CreativeCreature.ro
Creative Creature este o agenție de social media marketing, PR, comunicare, content writing și organizare de evenimente cu o abordare modernă: știe tot ce mișcă în domeniu, are idei crețe și creative (nu puține și fixe) și nu se complace în călduța zonă de confort! Creative Creature a fost numită de CV Magazine „Cea mai creativă agenție de marketing & PR din România”, la 2020 Media Innovator Awards.

Site: https://www.creativecreature.ro
Facebook: https://www.facebook.com/creativecreature.ro
Instagram: https://www.instagram.com/creativecreature.ro
YouTube: https://www.youtube.com/channel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *