Sezonul 5 al emisiunii „Online cu de toate” (PlayU.ro) continuă cu episoade noi, axate pe interviuri

Din 9 februarie, emisiunea „Online cu de toate” continuă, cu partea a doua a sezonului 5. Prima parte a seriei a cincea a fost difuzată pe canalul de YouTube PlayU RO în toamna anului trecut (din 6 octombrie 2022, încolo).

Acum, prima emisiune online a unui site de entertainment din România continuă cu episoade noi și diferite, ca structură, de cele anterioare. Noile episoade au la bază super interviuri, cu super invitați. Printre cei pe care îi va avea alături gazda Bogdan Bătrânu (Fondator PlayU.ro & AtelieruldeStiri.ro și Cofondator CreativeCreature.ro) se numără: echipa emisiunii online „Dansează și punct” (a patra emisiune online marca Creative Creature, care începe pe 1 martie 2023, de la ora 19:00, exclusiv pe canalul de YouTube PlayU.ro), Pandutzu, Emilian, Florin Rogojinaru, Cătălin Anchidin, echipa emisiunii „You Are Not Entertainment” și nu numai.

„În partea a doua, mi-am propus să stau mai mult de vorbă cu invitații mei, pentru ca voi (cei de acasă) să primiți cât mai multe informații interesante, din partea lor. Este o porție de episoade puțin diferită față de celelalte sezoane, dar sper să vă placă la fel de mult”, explică Bogdan Bătrânu.

În concluzie, începând cu 9 februarie, „Online cu de toate” reia tradiția serilor de joi petrecute împreună (de la ora 18:00) și vă pregătește super interviuri! A doua parte a sezonului 5 va fi difuzată în fiecare joi, în exclusivitate, pe canalul de YouTube PlayU RO. Emisiunea se filmează tot în studiourile Creative Creature, unde se realizează și „You Are Not Entertainment”, și „Pauza de seriale”, și „Dansează și punct”.

„Online cu de toate” este un format lansat de PlayU.ro în aprilie 2020 (pe canalul propriu de YouTube) și este un proiect susținut de agenția de social media marketing, PR și comunicare Creative Creature. Emisiunea conține recomandări și noutăți din online, cinematografie, muzică, social media și nu numai (din România și din străinătate). Aici puteți urmări toate emisiunile din sezoanele 1, 2, 3, 4 și prima parte a sezonului 5.


Despre PlayU.ro
Echipa site-ului de entertainment PlayU.ro (brand românesc, marca S.C. Creative Creature S.R.L.) a pornit la drum în mai 2017, pe un principiu idealist, dar care a funcționat: fără senzațional, fără titluri înşelătoare, doar informaţie şi divertisment. Site-ul PlayU.ro este o sursă de încredere pentru ştiri de actualitate şi informații lipsite de capcana senzaționalului, din multiple domenii (interes general, cinema, televiziune, staruri, seriale, muzică, radio, spectacole de teatru, festivaluri, lifestyle). În aprilie 2020, PlayU.ro a lansat (pe canalul propriu de YouTube) „Online cu de toate”, singura emisiune online a unui site de entertainment din România. Formatul digital a fost urmat de alte 3 emisiuni online, unice pe piața digitală autohtonă: „You Are Not Entertainment”, „Pauza de seriale” și „Dansează și punct”.

Site: https://www.playu.r​o
Facebook: https://www.facebook.com/playu.ro
Instagram: https://www.instagram.com/playu.ro
YouTube: https://www.youtube.com/channel
TikTok: https://www.tiktok.com/@playu.ro​​
Twitter: https://twitter.com/playuro

Despre CreativeCreature.ro
Creative Creature este o agenție de social media marketing, PR, comunicare, content writing și organizare de evenimente cu o abordare modernă: știe tot ce mișcă în domeniu, are idei crețe și creative (nu puține și fixe) și nu se complace în călduța zonă de confort! Creative Creature a fost numită de CV Magazine „Cea mai creativă agenție de marketing & PR din România”, la 2020 Media Innovator Awards.

Site: https://www.creativecreature.ro
Facebook: https://www.facebook.com/creativecreature.ro
Instagram: https://www.instagram.com/creativecreature.ro
YouTube: https://www.youtube.com/channel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *