Emisiunea online „You Are Not Entertainment” revine, cu sezonul 2, din 19 octombrie 2022

Agenția Creative Creature și site-ul de entertainment PlayU.ro anunță că, din 19 octombrie 2022, emisiunea online „You Are Not Entertainment” se întoarce cu sezonul 2, în fiecare miercuri, de la ora 19:00. Noile episoade vin la pachet cu o serie de schimbări în decorul emisiunii, dar cu aceleași trei gazde – KLYDE, HERA și Bogdan – care sunt pregătite de un nou sezon plin de distracție, momente funny și multe decizii neașteptate.

Emisiunea online este un pamflet, care ia lua la puricat cele mai în vogă trend-uri și cele mai viralizate clipuri din social media, dezvăluind ce cred prezentatorii despre modul în care ies în evidență creatori extrem de urmăriți și influenceri bine cotați de pe TikTok. Alegerea lor finală este foarte simplă: „Entertaiment” sau „Not Entertainment”. Cele trei gazde vor vorbi despre momentele amuzante din săptămâna precedentă, vor recomanda trei melodii pe care le au în playlist-ul lor, vor explica ce gusturi au în materie de seriale, filme, vacanțe și hobby-uri.

Formatul online (care este unic pe piață) este prezentat de: KLYDE (a.k.a. Claudiu Nergheș, fost concurent „X-Factor” și Eurovision, a debutat în industria muzicală în 2016, cu single-ul „Ama”, iar acum este singer/songwriter și creative la casa de discuri indie DarkViolet Records), HERA (a.k.a. Andra Lupu, fostă concurentă „X-Factor” și Eurovision, a debutat ca artist solo în 2019, cu single-ul „Broken AF”, iar acum face parte din echipa casei de discuri DarkViolet Records) și Bogdan Bătrânu (Fondator PlayU.ro & AtelieruldeStiri.ro, Cofondator CreativeCreature.ro, gazdă, producător și/sau regizor al emisiunilor „Online cu de toate” și „Pauza de seriale”).

„E o plăcere să mă reîntorc la filmări, alături de trăsniții mei de colegi, abia așteptam să văd ce se mai întâmplă în online, să le aud părerile, să ne contrazicem, să votăm, să fie distracție! Vă invit pe canalul de YouTube PlayU RO, pentru a nu rata niciun episod”, spune HERA.

„Abia am așteptat acest sezon, pentru a-mi revedea colegii, alături de care mă distrez atât de bine, comentând toate prostiile de pe Internet. Sezonul acesta vom avea și mai multe filmulețe amuzante, care îți fac minte să stea în loc, plus un decor nou-nouț. Urmăriți-ne în fiecare miercuri și vom taxa toate penibilitățile din online, ca să nu o faceți voi!”, transmite KLYDE.

„Sezonul 2 vine cu modificări: vom avea decoruri adaptate sărbatorilor de Halloween și de iarnă și emisiunea va fi mai acidă (pentru că vom spune, fără a ne cenzura, ce gândim despre tot ce mișcă în online, apropo de entertainment). Sper ca și de data asta să se înțeleagă esența discuțiilor: nu judecăm pe nimeni, ne spunem părerea sinceră, formată în urma exeperienței acumulate pe zona de entertainment. Am filmat încă din iulie promo-urile pentru cele trei emisiuni care au apărut online în septembrie, iar acum ne vom distra alături de voi timp de opt săptămâni și vom reveni în 2023, cu partea a doua a sezonului 2. Sper să învățăm împreună ce este entertainment și ce nu (și să ne super distrăm)”, concluzionează Bogdan.

Sezonul 2 va avea un total de 16 episoade, care vor fi difuzate în două părți (în această toamnă și la începutul anului viitor), în exclusivitate pe canalul de YouTube PlayU RO, începând din 19 octombrie, în fiecare miercuri, de la ora 19:00. Emisiunea se filmează în studiourile Creative Creature, unde se realizează și „Online cu de toate” (format ajuns la sezonul 5, luna aceasta), și „Pauza de seriale” (format ajuns la sezonul 2, luna aceasta).


Despre PlayU.ro
Echipa site-ului de entertainment PlayU.ro (brand românesc, marca S.C. Creative Creature S.R.L.) a pornit la drum în mai 2017, pe un principiu idealist, dar care a funcţionat: fără senzaţional, fără titluri înşelătoare, doar informaţie şi divertisment. Site-ul PlayU.ro este o sursă de încredere pentru ştiri de actualitate şi informaţii lipsite de capcana senzaţionalului, din multiple domenii (interes general, cinema, televiziune, staruri, seriale, muzică, radio, spectacole de teatru, festivaluri, lifestyle). În aprilie 2020, PlayU.ro a lansat (pe canalul propriu de YouTube) „Online cu de toate”, singura emisiune online a unui site de entertainment din România (la acea vreme). Formatul digital prezintă noutăți din online, cinematografie, muzică, social media și nu numai. În mai 2022, au început a doua și a treia emisiune online marca PlayU.ro („Pauza de seriale”, respectiv „You Are Not Entertainment”).

Site: https://www.playu.r​o
Facebook: https://www.facebook.com/playu.ro
Instagram: https://www.instagram.com/playu.ro
YouTube: https://www.youtube.com/channel
TikTok: https://www.tiktok.com/@playu.ro​​
Twitter: https://twitter.com/playuro

Despre CreativeCreature.ro
Creative Creature este o agenție de social media marketing, PR, comunicare, content writing și organizare de evenimente cu o abordare modernă: știe tot ce mișcă în domeniu, are idei crețe și creative (nu puține și fixe) și nu se complace în călduța zonă de confort! Creative Creature a fost numită de CV Magazine „Cea mai creativă agenție de marketing & PR din România”, la 2020 Media Innovator Awards.

Site: https://www.creativecreature.ro
Facebook: https://www.facebook.com/creativecreature.ro
Instagram: https://www.instagram.com/creativecreature.ro
YouTube: https://www.youtube.com/channel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *